Reklaam sulgub sekundi pärast

BRIGITTE SUSANNE HUNT ütles, miks ta tegelikult veel last ei taha

Raadiohääl Brigitte Susanne Hunt on õnnelikus suhtes Ron Nõmm nimelise noormehega ning ütleb, et ta ei pea enam muretsema ka majandusliku ehk siis rahalise poole pärast, ent siiski ei ole ta hetkel valmis last saama. Brigitte blogijast sõbranna Kristina Pärtelpoeg saab peagi esmakordselt emaks ja teema iseenesest on aktuaalne, kuid Brigitte jaoks poeg aeg õige.

Kaunitar vastas hiljuti sotsiaalmeedias oma fännide küsimustele ning üks neist tundis huvi selle vastu, millal on Brigitte siis tegelikult valmis emaks saama ja kas ta tahab enne seda veel midagi oma elus saavutada.

Brigitte tõdeb oma vastuses, et ta tõepoolest on praegu väga õnnelik, majanduslikult on ta samuti kindlustatud ning Ron on imeline mees. Kuid siin on üks "aga". "Tahaks veel nats pidu panna, suuremat korterit ja veel reisida ja kihlatud olla,"ütleb ta.

Naine lisab veel: "Emadus on roll kogu eluks ja see tundub kohati hirmutav, et ma ei saa teha seda, mida mina tahan 100% ajast, vaid me peaksime Roniga vastutama ühe pisikese inimese eest ja seadma tema esimeseks."