Reklaam sulgub sekundi pärast

Briti telekanal BBC otsib kontakti Inglismaale kolivate noorte eestlastega

Kas plaanid kolida lähiajal Inglismaale? Või tead kedagi, kellel on sellised plaanid? BBC telekanal otsib noori eestlasi vanuses 18-30, kes on otsustanud valida oma uueks kodumaaks Inglismaa. Huvi pakuvad sellised noored, kes on just läinud või kohe minemas Inglismaale ning alustamas seal kas oma tööotsinguid või uue töö tegemist ning kes on oma kogemust nõus ka telekaamerate ees teistega jagama. 

 

Kas plaanid kolida lähikuudel Inglismaale? Või tead kedagi, kellel on sellised plaanid? BBC telekanal otsib kontakti noorte eestlastega vanuses 18-30, kes on otsustanud valida oma uueks kodumaaks Inglismaa. Huvi pakuvad sellised noored, kes on just läinud või kohe  enne sügist minemas Inglismaale ning alustamas seal kas oma tööotsinguid või uue töö tegemist, ning kes on oma kogemust nõus ka telekaamerate ees teistega jagama. 

Kui soovid rohkem teada või oled see, keda BBC otsib, siis palun võta ühendust inglise keeles e-mailil [email protected] või telefonil 00 44 161 244 3905.

 

PS!  BBC toimetus ei aita mingil moel töökohta leida, vaid soovib vahendada nende kogemust, kes on nõus seda omal käel otsima või juba omab töökohta Inglismaal.