Reklaam sulgub sekundi pärast

Britney Spearsi tabas Elton Johni peol paanikahoog

Britney Spearsi tabas Elton Johni juures peetud Oscarite peol kohutav paanikahoog. 

Britney Spearsi tabas Elton Johni juures peetud Oscarite peol kohutav paanikahoog. 

2007. aastal läbipõlemise all kannatanud popstaar Britney Spears oli enne Elton Johni peole saabumist võimalusest sellisel üritusel osaleda väga elevil, kuid vaid minutid pärast ruumi sisenemist tabas teda paanikahoog, vahendab Femalefirst. 

"Britney oli peole saabudes nii elevil, kuid mõned hetked pärast saabumist läks ta täiesti endast välja. Ta hakkas higistama, hingeldama ja oli sunnitud ruumist lahkuma. Minu meelest sai ta paanikahoo," kirjeldab üks pealtnägija. 

Ärevushäired pole 32aastasele staarile võõras teema. Seitse aastat tagasi diagnoositi Britneyl bipolaarne häire ja ta käitus üsna kontrollimatult. Näiteks ründas ta vihmavarjuga kõmufotograafe ja ajas oma pea paljaks. 

Toona kaotas ta oma kaheksa- ja seitsmeaastaste poegade Sean Prestoni ja Jayden Jamesi hooldusõiguse. 

Kuigi popstaari tervis on tublisti paranenud, tekitavad avalikud üritused temas endiselt ärevust. "Punane vaip, kogu see tähelepanu, võõrad näod - see hirmutab teda. Laval on teine asi, seal suudab ta end nagu välja lülitada. Aga kui ta on sunnitud inimestega näost näkku suhtlema, on tal väga raske," räägib allikas. 

 

Buduaar.ee