Reklaam sulgub sekundi pärast

BRITNEY SPEARSIL on eluohtlik sõltuvus, mis võib ta tappa!?

Popstaar Britney Spearsi elus on olnud mitmeid mõõnaperioode, kus ta vaevleb stressi ja depressiooni küüsis ning lisaks võitleb lauljatar pidevalt kõikuva kaalunumbriga. Fännid on taaskord mures, sest kardavad, et sel korral on Britney langenud musta auku, mis võib tema elule lausa ohtlikuks osutuda.


Popstaar Britney Spearsi elus on olnud mitmeid mõõnaperioode, kus ta vaevleb stressi ja depressiooni küüsis ning lisaks võitleb lauljatar pidevalt kõikuva kaalunumbriga. Fännid on taas kord mures, sest kardavad, et sel korral on Britney langenud musta auku, mis võib tema elule lausa ohtlikuks osutuda.

Nimelt väidavad allikad, et Britney on taas hakanud narkootilisi aineid tarbima, et maandada depressiooni. Popstaar ilmus Hollywoodis aset leidnud iluauhindade galale olekus, mis ehmatas inimesi ning tekitas kahtlusi, kas naise tervisega on ikka kõik korras.

Aastal 2007. sattus Britney hullumajja vaimsete tervisehäirete tõttu ning ka tol korral olid mängus narkootikumid.

36aastasel Britneyl on kaks poega, Sean ja Jayden James Federline, kes vajavad oma ema terve ja õnnelikuna ning paraku mõjutavad naise probleemid ka tema poegade heaolu. 

Allikas: Hollywoodlife