Reklaam sulgub sekundi pärast

BROWHOUSE – MAJA, kus tehakse iluimesid

Kõigile neile, kes veel oma kulmukaarega rahul ei ole ega tea, kuidas ja kust kohast täpsemalt alustada, tasuks sammud seada Kalamajas asuvasse kulmustuudiosse, mis pakub kvaliteetseid kulmu- ja ripsmeteenuseid.

Browhouse stuudio sai alguse kolm aastat tagasi, mil selle looja Lydia Feodora Jakson meigi- ja kulmumaailmas veel esimesi samme astus. Browhouse stuudio kulmumeistrid lähenevad igale kliendile individuaalselt ning aitavad leida parima lahenduse üle kitkutud või liiga välja kasvanud kulmudele. Iga klient on eriline ning vajab personaalset lähenemist.

Lisaks kulmudele hoolitsetakse stuudios ka ripsmete eest, pakkudes Lash Lift teenust koos erinevate lisahooldustega.

3D kulmuhooldus (ka hennaga)

Olgu sinu kulmud umbekasvanud või üle kitkutud, 3D kulmuhooldus aitab muuta su kulmukuju ideaalselt sobivaks sinu näokujuga ja panna sind ennast tundma ja nägema teistmoodi.

 

Lash Lift

Jäta hüvasti ebamugavate ripsmekoolutajatega, mis näevad välja kui piinariistad. Eestisse on saabunud uudne tehnoloogia, mis kujutab endast ripsmete koolutamist silikoonpadjal.

 

 

Microblading

Tegemist on püsimeigiga, mille kestvus kliendi nahal on 12-24 kuud. Microblading erineb tavapärasest püsimeigist selle poolest, et see teostatakse käsitsi, mitte masinaga.

 

Ultimate Brow kulmuhooldus

Tegemist on imelise lahendusega kõikidele kulmututele või auklike kulmudega inimestele.

 

Kulmuhooldus meestele

Kahtlemata on kulmud ka meeste näos olulisel kohal. Seetõttu oleme suurenevast huvist lähtuvalt välja töötanud ka meeste kulmuhoolduse paketi.

Browhouse stuudio on loonud kindla süsteemi, kuidas hoida silma peal kliendi kulmude n-ö arengul ning kliendid jumaldavad seda. Töid teostatakse ainult kõige kvaliteetsemate toodetega.

Uuri lähemalt FB browhouseestonia, Instagram @browhouseestonia, www.browhouse.ee, Niine 6A, Tallinn