Reklaam sulgub sekundi pärast

BUDUAAR BEAUTY BOX: karbitäis tooteid hinnaga 19 € (väärtus 69 €)

Buduaar pani kokku Beauty Boxi uute ja põnevate toodetega meie parimatelt koostööpartneritelt. Aasta esimene Buduaar Beauty Box on müügil kuni karpe jätkub.

Buduaar Beauty Box sisaldab 17 erinevat toodet, hind 19 €. Kõikide toodete väärtus kokku väärtus 69 €, nii odavalt sa kuskilt mujalt ei saa!

Buduaar BODY 2017 elustiilimärkmik - multifunktsionaalne elustiilimärkmik, mis pakub võimalust kirja panna infot nii töö, trenni, vaba aja, tervislike eluviiside kohta kui ka suuremate ostuplaanide ja kulutuste kohta.

Kui sul juba on Body märkmik, siis võid vahetada selle menuraamatu "Pärast" vastu (hind 19,99 €).

Verona Cosmetics kehakreem (200 ml). Universaalne toitev kreem kogu kehale.

Signe Seebid Lavendli hoolitsus (120 ml). Hooldus nahale ja juustele. Kookosvõi hoolitseb väsinud ja tuhmi naha eest seda niisutades ja toites. Lavendliõli rahustab nahka.

Dermosil Health Mustikapulber - mustikapulber on valmistatud Soome metsamustikatest. Pulber on pakendatud praktilistesse annusekotikestesse. Pakend sisaldab 14 annusekotikest. 

Dermosili Pohlaseemneõli kapslid - kapslid niisutavad ja siluvad nahka, hoides nahka noorusliku ja elujõulisena. Toidulisandina on pohlaseemneõlil uuringutega tõestatud vananemise märke vähendav mõju.

Dermosili Rahustav Näokreem Pohl, 50 ml - näokreem kaitseb ja rahustab ärritunud ning tundlikku nahka. Niisutav kreem on naha suhtes väga õrn.

Palmer's kookose huulepalsam - kaitseb huuli külma, tuule ja päikese eest, niisutab ja pehmendab. Sisaldab looduslikku kookosõli ja mandliõli. Ei sisalda mineraalõli ja parabeene. 

essence all about chocolates lauvärvipalett - maheda tekstuuriga lauvärvidel on sädelevad, matid ja metalsed efektid - lõputu kombineerimine alaku! 

essence huuleläige red sugar - kauni punase tooniga sädelev huuleläige.

Bionike Defense Hairpro (100 ml). Peanahka rahustav šampoon, travel size.

Beauty Boxis on järgmised testrid ja sooduskaardid:

  • Bionike Defense Elixage Contour R3 silma- ja huulepalsam
  • Bionike Defense Body Hydraboost
  • Dr. Hauschka küdoonia kehapalsam
  • Dr. Hauschka nahka hooldav jumestuskreem 
  • Royal Effem e-poe 20% soodustuskaart
  • Royal Effem Superlative Luminous Skin Foundation jumestuskreem
  • Mineraalkosmeetikabrändi Bellapierre esinduses tasuta spetsialisti konsultatsioon: kuidas mineraalkosmeetikat kasutada; kuidas nahaprobleemide korral abi saada; nipid ning õpetused jumestajatelt.

Hind Buduaari ajakirja tellijale 19 €, väärtus 69 €. NB! Ilma kehtiva aastatellimuseta hind 29 €.

Telli Buduaar Beauty Box veebilehelt www.buduaar.ee/tellimine või osta Buduaari kontorist Põhja pst 21c Tallinnas (E-R kl 9-17). Veebist tellides saab ise järele tulla või tellida pakk lisatasu eest endale sobivasse SmartPOST postkasti.

Vaata videost, millised on Riina Suhotskaja Kajari lemmikud!