Reklaam sulgub sekundi pärast

BUDUAAR TEEN LÄHEB KINNO juba 16. märtsil – tule sina ka!

Haara sõbrad kaasa ja tee üks mõnus kinoõhtu - tule 16. märtsil kinno Coca-Cola Plaza sündmusele "Buduaar Teen läheb kinno"!

Haara sõbrad kaasa ja tee üks mõnus kinoõhtu - tule 16. märtsil kinno Coca-Cola Plaza sündmusele "Buduaar Teen läheb kinno"!

Filmiks on meil sel korral fantaasiarohke romantilise muusikali "Kaunitar ja koletis" esilinastus. Enne filmi algust toimub suur auhinnaloos, pakume seansile kaasa head ja paremat ning kohal on ka Buduaar Teen üllatuskülaline!

Auhinnaloosiga alustame kell 19.00, aga et saaksid ka sündmusest osa, oled kohale oodatud juba kell 18.20.

Filmist: Disney “Kaunitar ja koletis” on uusversioon sama stuudio animafilmist, mis nüüdseks üle 25 aasta tagasi kinodesse saabus ja kõikide kinokülastajate südamed esmalt võitis ja seejärel sulatas. Ka uues loos on peategelaseks tegus ja tarmukas Belle, kes soovib näha maailma, mis jääb väljapoole unist külakest, kus ta ühes oma isaga elab ning kus ta peab tõrjuma endast keskmisest paremal arvamusel oleva Gastoni lähenemiskatseid. Kõik muutub aga hetkel, kui ta satub keset sügavat laant asuvasse lossi, mille asukatel lasub karm needus...

Piletid ja lisainfo leiad SIIT.

Kohtumiseni 16. märtsil!