Reklaam sulgub sekundi pärast

Buduaar uurib… Siiri Kuusmann vastab

Täna, 30. aprillil on tsiklihooaja avapidu hotell Salzburg´i territooriumil, kuhu on volbrimöllule oodatud kõik tsiklisõbrad (ja muidumehed). Püstitatud on 800 m2 peotelk. Uudisena on Harley-Davidsoni omanikel võimalus osta V.I.P. pileteid , mis sisaldavad majutust, õhtu- ja hommikusööki, jooki jaöist tsikli valvet. Üritusel on organiseeritud ilusama tsikli valimine. Rahvas valib 3 kohta ja zürii veel ühe parema. Auhinnad pani välja T.M.Choppers. Buduaar otsustas uurida, kas tsiklipeole saab ka kahe väikese lapse ema, realitisarjast Robinsonid jokkerina tuntuks saanud suur tsiklisõber Siiri Kuusmann.

Täna, 30. aprillil on tsiklihooaja avapidu hotell Salzburg´i territooriumil, kuhu on volbrimöllule oodatud kõik tsiklisõbrad (ja muidumehed). Püstitatud on 800 m2 peotelk. Uudisena on Harley-Davidsoni omanikel võimalus osta V.I.P. pileteid , mis sisaldavad majutust, õhtu- ja hommikusööki, jooki ja öist tsikli valvet. Üritusel on organiseeritud ilusama tsikli valimine. Rahvas valib 3 kohta ja zürii veel ühe parema. Auhinnad pani välja T.M.Choppers. Buduaar otsustas uurida, kas tsiklipeole saab ka kahe väikese lapse ema, realitisarjast Robinsonid jokkerina tuntuks saanud suur tsiklisõber Siiri Kuusmann.


1. Täna on tsiklihooaja avamine. Kas lähed ka paraadile?
Igatahes! Juba ootan õhtut.

2.Kuhu jätad lapsed paraadi ajaks? Võtad kaasa? Jäävad vanavanematega?
Vanaema hoiab.

3.Millised väliüritused Sinu lastele muidu kõige rohkem meeldivad?
Lastele muidugi meeldivad sellised üritused, kus on mõeldud laste peale ka. Seal, kus saab kiikuda või batuudi peal hüpata.

4.Sul on 2, 2- aastane tütar Herzi ja 8-kuune tütar Saara. Kui palju jääb kahe väikese lapse kõrvalt aega oma hobidega tegeleda?
Eriti ei jää aega. Saara ju nii väike veel, et teda üle 2 tunni ei julge kellegi hoolde jätta. Loodan, et varsti saab ka oma suurima hobiga (tsiklisõiduga) rohkem tegeleda.

/Küsitles: Helena-Reet Ennet/