Reklaam sulgub sekundi pärast

Buduaari FN külalised maitsesid Kalevi uusi põnevad maitsekooslusi!

Kõik moegurmaanid, kes 16. aprilli õhtul lounge DejaVu-sse kogunesid, said meeldivate maitsenaudingute osaliseks. Meie kodumaine magusavalmistaja Kalev Chocolate Factory kostitas külalisi uue põneva maitsekooslusega, milleks oli  piimašokolaad pirni ja punega.

Kõik moegurmaanid, kes 16. aprilli õhtul lounge´i Deja Vu kogunesid, said meeldivate maitsenaudingute osaliseks. Meie kodumaine magusavalmistaja Kalev Chocolate Factory kostitas külalisi uue põneva maitsekooslusega, milleks oli  piimašokolaad pirni ja punega.

Tegemist on premium sarja šokolaadidega, mille eelmiste maitsetega olid Fashion Nighti külalised vägagi kursis. Eelkäijateks on nooruslikud tumedad šokolaadid, milles on hapukaid apelsinitükke ning rohelise tee maitseid ning 72% kakaosisaldusega mõrušokolaad, mis ilmselt on samuti igale tõelisele šokogurmaanile juba tuttav. Suure kakaosisaldusega antioksüdantiderikkad šokolaadid toetavad rakutegevust ja on ka seega ühtlasi abiks noorusliku välimuse säilitamisel. Šokolaadid on valmistatud puhtast kakaovõist ega sisalda kunstlikke säilitusaineid.


Fashion Nighti külalistele pakkus uus maitse - pirn ja pune - jutuainet küllaga sellest, millised šokolaadid on Kalevi šokolaadide seas siiani parimad ja lemmikumad olnud. Maitseelamusi on pakkunud nii varasemad klassikalised kui ka uued maitsed. Toodi eriti esile ploomi ja küpsisetükkidega ning kirsimaitsega šokolaade. Pirni ja pune kooslus pani degusteerijaid tõdema, et esmamaitsena domineeris pirn ning järelmaitsena tuli esile pune eksklusiivne maitselisand. Kalevi šokolaadivalmistajatele avaldati tunnustust kreatiivsete maitsekoosluste loomisel ning kiideti ka uusi kauneid pakendeid. Kalevi šokolaadid on alati ootatud kingitused ning kaunid pakendid lisavad kingitusele eksklusiivsust. 

 Vaata tervet galeriid SIIT

[gallery ids="1932344,1932352,1932359,1932366,1932372,1932377,1932384,1932391"]