BUDUAARI GURMEEKOOL RESTORAN PURIS - kes külastasid?
Fotod: Maksim Toome

Hilissuvine Buduaari Gurmeekool seilas seekord fenomenaalse ning paljukiide­tud restoran Puri peakoka poolele. Sära­val seltskonnal avanes võimalus proovida pea­ kokk Joonas Koppeli eestvedamisel valminud tõelist gurmeed, mis oli juba kunst omaette.

Mõnusas seltskonnas veetsid aega blogijad Maarja Brenner ja Kristjaana Mere, iluhooliku­test kaunitarid Reet Härmat ja Anu Saagim, mehised raadiohääled Andres Aljaste ja Andres Puusepp, Liviko tootejuhid Kadi Askileiskiri ja Ave Kuusneem. Buduaari naiskonda esindasid Marge Tava, Greta Maria Allikmäe ja Joanna Veeremaa. Kokkamisel olid abiks Saaremaa Liha­ tööstus ja Liviko. Maitsmisele tulid „ahjukülmad” jääkidevaba tootmise põhimõttel loodud käsitöö­ limonaadid Re­Crafted Crafter’s Junibeer ja Re­ Crafted Crafter’s Gingeroot.

Retseptid leiad september-oktoober ajakirjast Buduaar.

Vaata meeleolukat galeriid!