BUDUAARI GURMEEKOOL SOOVITAB: Köögivilja-mereanni wok neljale inimesele
Pilt: Maksim Toome

Ühel päikselisel kolmapäeval kogunes Buduaar Tallinna vanalinna Pikale tänavale, et viia end õhtuks Indiasse. Restoranis Bollywood valmistas meile roogasid peakokk Swapan Kumar Mitra. Gurmeekool julgustab sind retsepte kodus järele proovima, sest need on tegelikkuses imelihtsad!

 


Köögivilja-mereanni wok neljale inimesele

400 g Marine mereandide segu Frutti di Mare

200 g Härmavili brokolit

200 g Härmavili aeduba

2 paksoid

3 küüslauguküünt 

1 keskmine ingver

60 ml sojakastet

100 ml austrikastet

1 sidruni mahl

1 sibul

30 ml seesamiõli

Õli (praadimiseks)

Rohelist sibulat (garneeringuks)

Valmistamismeetod:

Kuumuta pannil õli ja lisa mereannid. Haki küüslauk, sibul ja ingver ning lisa pannile. Seejärel lisa köögiviljad ning sojakaste ja austrikaste. Prae kõik korralikult läbi kuni maitsed on segunenud. Lisa viimasena sidrunimahl ja seesamiõli. Serveerides garneeri rohelise sibulaga.