Reklaam sulgub sekundi pärast

Buduaari GURMEEKOOL vol 6: Toorjuustukook kolme šokolaadiga

Naistepäevaeelse nädalalõpu gurmeenaudingut jagab meiega veebipõhise kokandusajakirja ja pagariäri Perenaine.ee eestvedaja Eva Palu. Pidulik, välimuselt efektne kolmekihiline toorjuustukook, mis tegija hinge sisse lisades maitseb kui täiuslik armastus.

Naistepäevaeelse nädalalõpu gurmeenaudingut jagab meiega veebipõhise kokandusajakirja ja pagariäri Perenaine.ee eestvedaja Eva Palu. Pidulik, välimuselt efektne kolmekihiline toorjuustukook, mis tegija hinge sisse lisades maitseb kui täiuslik armastus.

Eva enda isiklikud koogilemmikud ongi just toorjuustust valminud küpsetised - kreemised ja hõrgud koogid, milledele on kümneid erinevaid maitseüllatusi pakkuvaid variatsioone. Toorjuustukoogid on maitsvad, ent kipuvad ahjus pisut pirtsakalt käituma. Koogi lõhki minemist aitab Eva sõnul vältida see, kui asetada küpsetamise ajaks ahju veenõu ning hoida temperatuuri üleminekud võimalikult sujuvad. Koogi jahutamine nõuab vaat et palju rohkem kannatlikkust kui selle valmistamine ja küpsetamine.

TOORJUUSTUKOOK KOLME ŠOKOLAADIGA

• 6 digestiivküpsist
• 30 g võid
• 800 g Farmi köögitoorjuustu (2 pk)
• 2 dl 35% koort
• 1,5 dl suhkrut
• 4 muna
100 g tumedat Fazeri küpsetusšokolaadi
• 100 g piimašokolaadi
• 100 g valget Fazeri küpsetusšokolaadi

[gallery ids="1930785,1930792,1934327"]