Rabarberid on koduaedades juba üsna suureks sirgunud ja kätte ongi jõunud aeg, mil selle hapuka taimega erinevaid kooke valmistama hakata. Buduaari Gurmeekoolis aga läheneme rabarberikoogile gurmeelikumal moel, lisades peenemat maitset prantsuse apesinilikööriga Cointreau. Rabarberid on koduaedades juba väga suureks sirgunud ja kätte ongi jõunud aeg, mil selle hapuka taimega erinevaid kooke valmistama hakata. Buduaari Gurmeekoolis aga läheneme rabarberikoogile gurmeelikumal moel, lisades peenemat maitset prantsuse apesinilikööriga Cointreau. Põhi: - 1 pakk magusat ja hea kvaliteediga muretainast (või tee ise)- 400 g rabarberit - 2 spl tuhksuhkrut- maitse järgi Cointreaud Kate: - 300 g tumedat šokolaadi - 250 ml vahukoort - kakaopulbrit - 2 spl Cointreaud- marju kaunistuseks [gallery ids="1965669,1965673,1965679"]
Ingrid Mänd — FOTO: Erakogu Nipinurk KOGEMUSLUGU I Ingrid Mänd: tänu coach`ingule on mu elus toimunud suur areng ja edasiminek
Dagmar Oja — FOTO: Dagmar Oja/Instagram Ilu ja mood KAUNIS VAADATA: ELU PARIMAS VORMIS Dagmar Oja läheb kevadele vastu eriti erksates toonides
Vedel vibraator — FOTO: Unsplash.com Alexander Krivitskiy Sisuturundus Vedel vibraator: uusim trend täiskasvanute lelumaailmas
Mineraalid ja testosteroon — FOTO: Unsplash.com Sisuturundus Mineraalid ja testosteroon: hormonaalse tervise toetajad