Reklaam sulgub sekundi pärast

Buduaari heategevusoksjoni viimane päev: osta endale sõbrapäevaks mees!

Veel tänase päeva lõpuni on kõigil vallalistel kaunitaridel võimalus teha pakkumine Buduaari heategevusoksjonil. Nimelt panime müüki neli andekat, kena ja head Buduaari sõpra, kes on hea meelega nõus veetma sõbrapäeva buduaarikatega.

Veel tänase päeva lõpuni on kõigil vallalistel kaunitaridel võimalus teha pakkumine Buduaari heategevus-oksjonil. Nimelt panime müüki neli andekat, kena ja head Buduaari sõpra, kes on hea meelega nõus veetma sõbrapäeva buduaarikatega.

Kui sinul veel sõbrapäevaks plaane ei ole, siis pakume sulle pöörast ja natuke teistmoodi ideed – osta endale B-Turu heategevusoksjonilt selleks õhtuks kena mees, kes viib su restorani sööma ja on ka muidu viisakas ja viks. 

Ja mis peamine – lisaks sellele, et sina saad veeta meeleoluka ja laheda õhtu, kingid ühe ilusa õhtu ka Tallinna Naisteabi turvakodu naistele, sest oksjonist saadud tulu läheb nende sõbrapäeva pidulaua katmiseks.

Oksjoni võitja saab tema poolt valitud noormehega minna sõbrapäeva õhtusöögile kas Sushi House'i või Wine Librarysse . Lisaks kingime sulle kinopiletid väärtfilmide kinno Artis, kuhu saad ise kuu jooksul valida nii kaaslase kui ka filmi, mida tahaksid vaatama minna. 

Vaata oksjoni kohta täpsemalt SIIT

Pakkumisi saab teha täna südaööni!

 

[gallery ids="2009278,2009287,2009293,2009303"]