Reklaam sulgub sekundi pärast

BUDUAARI JA CINAMONI NAISTEÕHTU: 5.10 ootab sind Oscari-vääriline film

Reedel, 5. oktoobril teeb Buduaar ajalugu, korraldades koostöös Cinamoniga esimest kinoõhtut naistele. Tartu Tasku keskuse Cinamon kino täitub sellel reedel kell 20.00 kaunite naistega, kes kõik tulevad kokku, et vaadata filmi "Täht on sündinud". Lisaks on kavas suur naiselik õnneloos, kinkekott igale külalisele, mõnus meeleolu ja fotograaf.

Vaatamisele tulev film on enam kui fenomenaalne. „Täht on sündinud“ filmis astuvad üles neljakordne Oscari nominent Bradley Cooper („Ameerika snaiper“, „Ameerika afäär“, „Õnneteraapia“) ja Oscarile kandideerinud muusikastaar Lady Gaga, kes teeb selles filmis oma esimese peaosa. Cooper teeb selle filmiga oma debüüdi lavastajana. Traagilise armastusloo uusversioonis mängib Cooper Jackson Maine’i, kantrimuusikastaari, kes on parasjagu allakäigu äärel, kui ta avastab andeka tundmatu muusiku Ally (Lady Gaga). Jack juhib Ally rambivalgusesse ning paneb aluse tema tähelennule. Ally edukast karjäärist hoolimata varjutab nende suhet Jacki jätkuv võitlus oma sisemiste deemonitega.

Õnneloosis jagavad kingitusi Dermosil, Amii, Crystalline Jewellery, Buduaar jpt. Iga kinokülaline saab kinkekoti üllatustega.

Osta pilet ruttu SIIT, sest alles on vaid üksikud pääsmed! Ühine ka Facebooki üritusega SIIN.

Kohtumiseni Tartus!