Reklaam sulgub sekundi pärast

Buduaari ja Teatri kelmikas Dollhouse kutsub nukukesi külla!

Juba uksel tervitavad Sind imekaunid nukukesed, kes terve öö pakuvad meelelahutust ning üllatavad uhke lavashowga! Nukukeste seekordne peoteema on Lollipop, seega peo märksõnadeks on magus, värviline ning maitsev.

Sel laupäeval, 9. jaanuaril muutub Klubi Teater üheks ööks buduaariliselt imekauniks nukumajaks!

Juba uksel tervitavad Sind imekaunid nukukesed, kes terve öö pakuvad meelelahutust ning üllatavad uhke lava-show'ga! Nukukeste seekordne peoteema on Lollipop, seega peo märksõnadeks on magus, värviline ning maitsev.

Dollhouse on imekaunis ning naiselik pidu, mis ootab kõiki Klubi Teater külalisi juba sel laupäeval. Nukumaja üllatab seekord kireva peoga, kuna uksed avab värviline Candyland koos imemaitsvate ning magusate pulgakommidega! Terve öö lahutavad külastajate meeli kaunid nukukesed, kes on ettevalmistanud ka spetsiaalse lava-show, et öö kordumatuks muuta! Naiselikku glamuuri ning sära annab õhtule juurde Buduaar!

Eriti säravate nukkude vahel loosime välja VIP-paketi 5-le! Saa osa mängulisest DOLLHOUSE peost staarnukuna ning naudi pidu VIP-lauas koos oma sõprade ja vahuveiniga. Selleks saada meil aadressile [email protected] ning kirjuta, miks ja kellega peole plaanid tulla. Võitjaga võetakse ühendust reedel, 8.01.2016 kell 17.00.

Öö täis magusaid maitseid, kauneid nukukesi ning meeliülendavat pidu ootab Klubi Teater juba laupäeval, 9. jaanuaril. Rohkem infot peo kohta leiad Facebookis

[gallery ids="2025993,2026002,2026012,2026021,2026029"]