Reklaam sulgub sekundi pärast

Buduaari LIVE turg Tartus – juba HOMME!

Juba homme, 9. märtsil möllab ostupidu Tartus Eedeni keskuses, kus ööklubi Maasikas on lubanud mitmeid üllatusi pakkuda.

 

Juba homme, 9. märtsil möllab ostupidu Tartus Eedeni keskuses, kus ööklubi Maasikas on lubanud mitmeid üllatusi pakkuda.

Tartu turg avab oma uksed laupäeval, 9. märtsil kell 10.00 ja kestab 18.00-ni ning ostjatele on sissepääs tasuta. Tartu turule on sel korral oodata ka värsket moekaupa Eesti moeloojatelt, esindatud on näiteks moebrändid Iris Janvier ja Hekatebianca.

ning parima shoppamisürituse peadirigendiks on loomulikult Ženja Fokin, kes aitab parimaid pakkumisi leida. 

Ööklubi Maasikas hoolitseb selle eest, et mõnus muusika aitaks häid oste teha. Lisaks kenadele DJ-poistele on kohal ka tantsivad DJ-tüdrukud. Maasika naistelemmik baarman Küllo hoolitseb selle eest, et shoppamine igavakas ei muutuks. Vahvamatele ostlejatele jagab Maasikas personaalseid kutseid klubisse. Lisaks veel mõned üllatused Ahvatluste klubi raames.

Shoppajatele pakuvad kosutust Ecusson siider ja Fazeri kommid-küpsised.

Liitu ka uue B-Turu Facebooki lehega, kust saad alati viimaseid B-Turu uudiseid.

Veel on võimalus Tartu turul müüjana kaasa lüüa, selleks tuleb teha eelregistreerimine. Eraisikust müüjad saavad täpsemat infot vaadata ja turule registreerida SIIN. Äriisikutele teeme eraldi pakkumised ning selleks kirjuta osalemissoovist aadressil [email protected].

 

Kohtumiseni homme Eedeni keskuses!