Reklaam sulgub sekundi pärast

Buduaari moepolitsei: Liina stiil

Buduaari moepolitseis osaleb 19-aastane Liina Tallinnast. Neiu kirjeldab oma stiili sõnadega: omanäoline, värviküllane ja pilkuköitev. Liina arvab, et ta on stiilne, sest ta riietub omanäoliselt ning tunneb ennast nendes hästi ja enesekindlalt. Soovid Liina kohta veel teada? Loe edasi...

Buduaari moepolitseis osaleb 19-aastane Liina Tallinnast. Neiu kirjeldab oma stiili sõnadega: omanäoline, värviküllane ja pilkuköitev. Liina arvab, et ta on stiilne, sest ta riietub omanäoliselt ning tunneb ennast nendes hästi ja enesekindlalt. Soovid Liina kohta veel teada? Loe edasi...

Buduaari kasutajanimi: liiiiina

Ees-ja perekonnanimi: Liina K.

Vanus: 19

Elukoht: Tallinn

Pereseis: Vallaline

Kool/töökoht: Estonian Business School/teineekraan.ee. Hobikorras pean ka moeteemalist (mitte ainult!) blogi – liinameow.tumblr.com

Iseloomusta oma stiili ühe lausega: Omanäoline, värviküllane, pilkuköitev – võin riietuda väga poisilikult, aga teinekord olla ülinaiselik (kameeleon – vastavalt olukorrale vahetan värvi ja stiili).

Annan oma stiilsusele 10-palli süsteemis hindeks: 9

Minu kõige lahedam ost viimase aasta jooksul on olnud: Kuna ma olen emotsioonide baasil poodleja, ostan ma päris palju igasugust kraami kokku ning kõik ostetud asjad meeldivad. Ühte konkreetset ei oska hetkel välja tuua.

Minu elu kõige kallim moeost on olnud: Üle kahesaja euro maksev roosa kevadmantel. Juurde sai veel krae ostetud ja õmmeldud. Kingade peale kulutan ka tohutult palju.

Kõige kallim kingitus moevaldkonnast, mis mulle on tehtud, on: Ema lasi mulle naaritsakasuka teha. Umbes 300 eurot (täpset hinda ei tea, sest tegu on siiski kingitusega).

Minu lemmikkauplused ja -brändid: Kiirmoe brändid, nt ZARA, Bershka, H&M, Stardivarius, Lindex, Reserved jt. Päris vahvaid asju olen saanud ka Bastionist. Kuna ma tüdinen kiiresti oma hilpudest ja tahan garderoobi võimalikult palju uuendada, siis seetõttu on kiirmood täpselt minu jaoks.

Eesti tuntud nägudest meeldib mulle nende inimeste stiil: Tanel Padar. Tegelikkuses võid talle kasvõi kartulikoti selga panna ja Tanel näeb sellegipoolest väga seksikas ja cool välja.

Eesti tuntud nägudest riietuvad kõige halvemini: Minu meelest eestlased ei riietu halvasti, nad on sellised neutraalsed – ei ole silmatorkavaid (kui siis mõned üksikud), ega ka väga maitselagedaid inimesi. Üldpilt on minu meelest oluliselt paranenud. Näiteks viis aastat tagasi oli põhivärviks enamjaolt must ja tumedad toonid, nüüd on pigem vastupidi – mida rohkem värve, seda parem. Kui ma pean siiski ühe inimese välja tooma, siis see oleks Märt Agu. Ma saan aru, et inimesel on soov millegagi erineda ja silma paista, aga mingisugused tossud pluss põlvikud on maitselageduse tipp.

Sarnanen oma stiililt ja välimuselt kõige rohkem: Sõbranna mainis mulle kunagi Hayden Panettiere’i, et olen väga tema moodi. Pidin nõustuma – pisikene blond rohesilmne neiu, kergelt selline poisilik, aga samas naiselik. Näojooned on samuti sarnased.

Kulutan kuus keskmiselt ilu- ja moekaupadele: +/- 200 eurot.

Ma arvan, et ma olen stiiline, sest: riietun omanäoliselt ja tunnen ennast nendes hästi ja enesekindlalt.

Kui soovid meile oma stiili näidata ning võita 200-eurone auhind, siis loe lähemalt siit

[gallery ids="1995408,1995416,1995426,1995434,1995444,1995454,1995463,1995471,1995479,1995488,1995497,1995506"]