Reklaam sulgub sekundi pärast

BUDUAARI NAISTE 13. reede Adilas

Buduaari toimetusega on nii suvest kui ka sügisest liitunud toredaid naisi, kes on kohe oma tööülesannetega toimetama hakanud ja pole hästi aegagi olnud isiklikumalt tuttavaks saada. Selleks võtsimegi aega ja otsustasime ühel oktoobrikuu 13. reedel sõita veidi linnast välja, et veeta üheskoos õhtu nii, et saaks jutustada, ühiselt saunas käia ning leiduks ka meelelahutuslikku momenti. 

Meie reedeseks koduks sai Adila puhkekeskus, mis asub Rapla maakonnas Kohila vallas Pihali külas Sõeru talus. Piisavalt kaugel, et tööelu linnast kaasa ei tuleks, aga ka piisavalt lähedal, et järgmise päeva tegemised tehtud saaksid. Kui esialgu oli sooviks viibida suures rustikaalses kahekordses palkmajas, siis pererahvas soovis meid hoopis võõrustada nende uutes väiksemates palkmajades, mille üle, nagu selgus, nad põhjusega uhkust tundsid. 

Kohale jõudes avanes üllatusega võimas maa-ala, ilusad elujõulised puud ja hekid, lisaks väikestele palkmajadele ka äge klubihoone, saun ja katusega välibassein ning tenniseväljakud. Oma majakesse sisse astudes selgus, et oleme alles kolmandad külalised. See, et uudne oli kena, aga meid võlusid ka mustrid, mööbel, seinakaunistused ja kokkuvõtlikult kõik see maitsekus, kuidas interjöör nii hästi omavahel mängis ja sobitus. 

  

Meie tegemistesse mahtus nii kokkamine kui ka kostüümidraama, jalutuskäik öös saunamajani ja tagasi ning noorematel ka suplus jääkülmas välibasseinis. Oli niivõrd mõnus olemine, et juttu jätkus hommikuni. 

    

 

Meie tänusõnadele lisas perenaine Maarja: „Sel aastal oleme oma puhkekeskust palju arendanud ning senised hoonedki said uue ilme. Edaspidi on meie juures veel mõnusam ja võimalusterohkem teha koolitusi, seminare, mitmesuguseid laagreid, suvepäevasid, pulmasid, sportida jm sündmusi tähistada. Uue aasta alguses valmib  kaheksanurkne klaaskupliga seminarimaja, kus on ruumi pidada erinevaid sündmuseid. Uusi puhkemajasid, kus ka teie ööbisite, rendime samuti aastaringselt, nii lühemaks kui pikemaks perioodiks.“ 

 

Kõikide võimaluste osas leiab infot Adila Camp lehelt. 

Loodus, leil ja rõõmsameelne pererahvas on need, mis kutsuvad meid alati tagasi! 

Krista Maldur