Reklaam sulgub sekundi pärast

BUDUAARI TEGEVTOIMETAJA: neid kümmet lugu sa lihtsalt pead lugema!

Ma ei hakka isegi mitte rääkima, et oi, kui tore on näha lokkavat loodust, varahommikut tervitavat päikest ning kahekohalisi plusskraade termomeetril. Muidugi on! Aga minu jaoks on pea sama tore ka see, et oleme saanud valmis ajakirjanumbri, millesse on koondunud hulgaliselt põnevat lugemist päikeselisteks päevadeks. 

 

Ma ei hakka isegi mitte rääkima, et oi, kui tore on näha lokkavat loodust, varahommikul tervitavat päikest ning kahekohalisi plusskraade termomeetril. Muidugi on! Aga minu jaoks on pea sama tore ka see, et oleme saanud valmis ajakirjanumbri, millesse on koondunud hulgaliselt põnevat lugemist päikeselisteks päevadeks. 

1. Supernaine - ANU!

Ajakirja, mida hetkel käes hoiad, ehib kogu Eesti (ja mitte ainult!) skandaalseim naine – Anu Saagim. Naine, kelle kadestamisväärsest välimusest (ja otsekohestest ütlemistest!) ei saa üle ega ümber ei noorem ega vanem generatsioon. Selle kinnituseks kuulsin hiljuti kaht kahekümnendates naist arutlemas: „Kui ma ei näe viiekümneselt sama hot välja kui Saagim, siis ma ei tea, mis ma teen!”. Ja noh, eks minagi olen sama mõelnud! Seekord rääkisime Anuga märksõnade keeles ehk andsime talle ette sõna ja ootasime sellega seonduvat vastust. Ja uskuge, vastused said põnevad. Ilmselt on igal naisel neist midagi kõrva taha panna! „Lihtsalt ela!” ütleb Anu kaaneloos. „Kui täidad pidevalt kõiki ettekirjutatud reegleid, jäävad sinu elus kõik kired kogemata.”

 

2. Sinu nahk mäletab

Kas teadsid, et iga kord, kui sul tekib päikesepõletus, kahjustad oma naharakke ja tõstad nahavähki haigestumise riski? Seepärast tasuks kindlasti lugeda artiklit "Sukeldudes päikesevanni", sest kes meist ei teaks, et päike on ühtaegu nii sõber kui ka salakaval vaenlane. Selles artiklis lükkab spetsialist ümber ka valearusaama, et päiksekreemi kasutamine takistab D-vitamiini imendumist. Seega ei tohiks sul enam olla ühtegi vabandust, miks päikesekreem rannakotti ei peaks kuuluma! 

 

3. STIILNE mees 

Püüdsime seekord kinni sarmika, stiilse ja äärmiselt andeka näitleja Henrik Kalmeti, kes räägib meile oma garderoobist ja ostuharjumustest. 

4. Lill tabagu nagu välk!

Lahedaid mehi jagub meie ajakirja veelgi. Naistest ja suhetest räägib avameelselt ja eriti humoorikalt multimees Leslie Laasner. See on sulle, naine, kindlasti kohustuslik lugemine!

5. Armuvampiirid ja suveromansid

Kuumal suveajal ei puudu meie numbrist ka kuumad suhte- ja seksiteemad. Kindlasti tasuks igal naisel lugeda artiklit armuvampiiridest - kes nad on ja kas ka sina oled kunagi nende otsa komistanud? Seda, et suveks kolib seks magamistoast välja, teavad kõik. Aga kuhu vallatlema minna? Heida pilk meie lõbusale suvisele seksihoroskoobile, mis annab vallatuid vihjeid.

 

6. Miks just tema? Sellel on põhjus!

Soovitan sul lugeda ka terapeut Merliis Sule analüüsi teemal "Miks just tema ehk kohtumine oma hingesugulasega". Kas oled kunagi mõelnud, et kuigi maailmas on miljardeid inimesi, sattusid sa kokku just Temaga. Miks?

Ma ei saa ka salata, et fännan otsekohese, ent ausa kirjastiiliga Villu Parvetit! Seekord kirjutab Villu mõnusalt ja temale omase huumoriga sellest, kuidas panna mees last tahtma!

 

7. Ausalt ja avameelselt sinu kehast

Alati on ju põnev teada, mida need mehed siis mõtlevad. Sinust? Sinu kehast? Viimase kohta seekordses vestlusringis uurisingi. Rääkisin viie Eesti mehega sellest, mida nad arvavad naiste kehadest ja kui palju nad tegelikult märkavad neid pisivigu, mille pärast meie alatasa stressame? Vastused said jahmatavad ja taas kord humoorikad. Loe kindlasti!

8. Lugu õelusest

Kaunis ja siiras lugu õelusest, aga selle ilusaimas tähenduses...

9. Relv, mis avab kõik uksed

Milline naine on seksikas, kaunis ja pilkupüüdev? Õige vastus on: enesekindel naine! Kui ka sina oled üks neist, kel enesekindlusega probleeme on, siis kindlasti asu tegutsema meie 21-päevase enesekindlusplaani järgi! Usu, see viib kiirelt sihile! Kui enesekindlam olek saavutatud, siis tee läbi energiapaast, mis ei nõua sinult muud kui ainult 24 tundi iseendaga. Tulemuseks täiesti uus sina - proovitud ja töötab!

 

10. Kuldaväärt reeglid

Üks minu lemmiknaisi, tõeline diiva Anne Veski, jagab rubriigis "Elu kuldreeglid" oma kuldseid tõdesid. „Elus tuleb osata rõõmu tunda ka väikestest asjadest. Elades Eestimaal, piisab tuju tõstmiseks ka lihtsalt päikesepaistelisest päevast.”  

Tõepoolest, naudime seda, et vähemalt nüüd, neil kolmel eesootaval suvekuul, on meil õnn päikest püüda. Laadigem akusid, ärgem jätkem ühtegi krutskit tegemata ning võtkem eeskuju meie kaanestaari soovitusest, et käes on aastaaeg, mil ei tohi end mitte mingil juhul mõistlikult üleval pidada! Seega, öelgem kõikidele ainulaadsetele võimalustele JAH, sest kokkuvõttes ei mäleta keegi ju neid öid, mil sai sügavalt magatud, vaid ikka neid, mil sõba üldse silmale ei saadud! Eks?!

Supersuve, armsad lugejad!

Triin Tisler
ajakirja Buduaar
tegevtoimetaja
[email protected]