Reklaam sulgub sekundi pärast

Buduaari turg 12.-13. märtsil Tallinnas ja Tartus. Tule ilusat ja head kaupa müüma!

Buduaari armastatud B-turg laiendab haaret ja hakkab korraldama turupäevi Tallinnas ning Tartus. Esimene Buduaari turg toimub Tallinnas juba 12.-13. märtsil ning ka Tartus 13. märtsil.

Buduaari armastatud B-turg laiendab haaret ja hakkab korraldama turupäevi Tallinnas ning Tartus. Esimene Buduaari turg toimub Tallinnas juba 12.-13. märtsil ning ka Tartus 13. märtsil.

Buduaar plaanib pakkuda lahedat non-stop ostupidu, kus kaupleb Tallinnas ligi 150 ja Tartus ligi 80 müüjat, ning mis pakub laias valikus ilu-, moe- ja trenditooteid laohinnaga. Lisaks paljudele headele pakkumistele toimub turu raames pidevalt midagi põnevat. Avatud on Tallinnas ka heategevusturg, kus kõik maksab 15 krooni ja mille müügitulu läheb naiste turvakeskuse toetuseks.

Kuna kauplema tulevad ka paljud maaletoojad ja internetipoed, siis on oodata väga suuri allahindlusi - kuni 80%. Lisaks firmadele on kauplema oodatud ka eraisikutest müüjaid, kes on pakuvad oma vähekantud moekaupa. Juba on registreerinud end turule mitmeid Eesti staare kui ka Buduaar.ee B-turu aktiivseid kauplejaid.


Tallinnas korraldatav Buduaari turg toimub aadressil Rävala 4, endistes Armani ja Nude kaupluste ruumides.

Lahtioleku ajad:
12. märtsil kell 14.00 - 20.00
13. märtsil kell 10.00 - 18.00

Kahe päeva kauplemishinnad Tallinnas:
600.- (hind sisaldab käibemaksu)  -  eraisik
5000.- (hinnale lisandub km)  -  juriidiline isik

Tartu Buduaari turg leiab aset Kaubahalli majas ning on avatud 13.märtsil kell 11.00-19.00

Kauplemishinnad Tartus:
350.- (sisaldab km)  -  eraisik
2500.- (sisaldab km)  -  juriidiline isik

 

Eraisikutel on võimalik osta müügikoht kuni 3 isiku peale, ehk siis soovitatav on mitmel sõbrannal koos asjad müüki tuua- nii on suurem valik ja kindlasti ka palju odavam kaubelda!

Kauplema on oodatud nii ettevõtjad kui fashionistad, kel riidekapis palju kena kraami, mis vajab väljavahetamist. Kaubelda saab ainult uute või vähekantud asjadega.

Et turupäevad oleks müüjatele edukad, on Buduaaril plaanis üritust toetada ulatuslikuma reklaamikampaaniaga. Buduaari Turust valmib koostöös Kanal11-ga eraldi telesaade, mis toob päevavalgele Eesti naiste shoppamisharjumused ja tõstab au sisse taaskasutust.

Need, kel soovi kauplema tulla ja huvi kauplemistingimustega lähemalt tutvuda, peaksid ühendust võtma Buduaari kontoriga, kirjutades aadressile [email protected] või helistama tel 6177158.