Reklaam sulgub sekundi pärast

BUDUAARI TURG LIVE 10.-11.09 Tallinnas

Sügis tuleb mõnusa turumeluga! Tallinnas Saku Suurhallis toimub 10.-11.03 Eesti suurim ostupidu Buduaari turg LIVE, mis on parim koht garderoobi uuendamiseks. Uut ja vähekasutatud kaupa tuleb müügile nii naistele, lastele kui meestele.


Sügis tuleb mõnusa turumeluga! Tallinnas Saku Suurhallis toimub 10.-11.09 Eesti suurim ostupidu Buduaari turg LIVE, mis on parim koht garderoobi uuendamiseks. Uut ja vähekasutatud kaupa tuleb müügile nii naistele, lastele kui meestele.

Turukülalisi ootab suur valik kaupa nii eraisikutelt kui firmadelt. Kui soovid tulla turule müüma, et enda garderoobi ruumi teha, siis täida registreerimisvorm.

Staariturule on tulemas Eestimaa stiilseimad naised - lauljatarid Grete Paia, Jana Kask ja Tuuli Rand, Helen Adamson, Gertu Pabbo, raadiohääl Kertu Jukkum, laulja ja näitleja Marilyn Jurman, blogijad Merilin TaimreStella K. WadowskyHelene Vetik, Kätriin Kübar, Inna Kovaljova ja Grete Link, Miss Estonia Madli Vilsar, modellid Kätlin Hallik, Breth Tootsi ja ilmatüdruk Eleriin Sild; hinnatud meigikunstnik Katrin Sangla, stilist Gerly Tinn ja kirjanik Kerttu Rakke.

Moeturule tulevad heade pakkumistega Eesti hinnatud disainerid, nende hulgas Donna NordicaDiana Kurves, ehetekunstnik Kristi Liivas jpt.

Laupäeval kl 12 esitavad Chihuahua Sõprade Liidu koerad koostöös aianduskeskusega Hortes Koerte Mood 2016 sügistalvist kollektsiooni. Seda peab nägema!

Pühapäeval kl 12 saavad kõik huvilised kohtuda Eesti muusikamaastiku värskeima ja kuumima bändi Beyond Beyond liikmetega, kes jagavad autogramme ja teevad koos fännidega pilte.

Päeva juhib ja särtsu lisab šoppamisele Juhan Krull (Call Event).

Klubi Teater DJ turgutab shoppajaid hea muusikaga. Kõik külastajad ja müüjad on oodatud turu ametlikule afterparty'le laupäeval, 10.09, kui toimub üle linna pidu Dollhouse. 

Aitame abivajajaid! Toetame traditsiooniliselt kasuperede lapsi, kohale tulevad MTÜ Igale Lapsele Pere esindajad, et koguda kasuperedes kasvavatele lastele jalatseid, rõivaid, mänguasju ja muud vajalikku. 

Tule müüma või šoppama!
NB! B-turu müüjatele on meil ka seekord eripakkumine: kasutatud asjade müügiplats Tallinnas hinnaga 15 €! Täpsemad tingimused leiad registreerimisvormi juurest.

Infoga kursis olemiseks liitu ka meie Facebooki üritusega. 

Turul ilma sularahata kaubelda aitab Pocopay. Pocopay on kättesaadav iPhone'i ja Androidi telefonide jaoks ning pangakonto on võimalik endale luua otse mobiilist. Registreeru promokoodiga APOLLO ja saad konto aktiveerimisel 5 € Apollo kinkekaardi. Osale turul ka Pocopay auhinnaloosis ja võida õhtusöök Ö restoranis.

Edukaid oste ja müüke ning rõõmsaid kohtumisi aitab tähistada Prantsuse aperitiivvein Lillet Blanc. Seda jooki on kutsutud ka aperitiivide šampanjaks, nii et soovitame Lillet baarileti mõnusaks puhkehetkeks üles otsida!

Buduaari turg LIVE sügis 2016

Tallinn, 10. – 11. september
Saku Suurhall
Turg avatud:
Laupäeval, 10. septembril kell 10-18
Pühapäeval, 11. septembril kell 10-17 
PILET 2 €, alla 16-aastased tasuta 

Tartu, 18. september
Lõunakeskus
Turg avatud kell 10-18 

Rakvere, 22. oktoober
Põhjakeskus
Turg avatud kell 10-18  

www.buduaariturg.ee