Reklaam sulgub sekundi pärast

BUDUAARI TURG LIVE: Epp Petrone esmakordselt Tartus Buduaari turul 7.05

Juba sel pühapäeval toimub uuenenud Lõunakeskuses Buduaari turg LIVE. Oma kaupa müüvad tuntud staarid, moeloojad, erinevad firmad ning eraisikud. Päeva juhib Ženja Fokin.

Esmakordselt on Tartu turul müümas kirjanik ja ehtekunstnik Epp Petrone.

Epp toob turule rikkaliku ehtevaliku, mis on kas tema enda kogutud või ise tehtud. Kogutud ehtekivid pärinevad Indiast, kus Epp aasta tagasi teadmisi käis kogumas. 

Turule on Epp toomas näiteks larimari, mesilasjaspist, roosat turmaliini ehtekive. Neid on võimalik ekslusiivselt osta ainult sel pühapäeval Lõunakeskuses toimuval Buduaari turul, kusagil mujal poes neid kive müügil pole. 

Epp ütleb, et need ehtekivid on tema kodus oodanud õiget aega ning hetkel tunneb, et kivid igatsevad oma inimest, keda aidata ning kaunistada. Epu kaudu on võimalik ka disaine tellida.

Lisaks kividele müüb Epp enda disainitud ehteid (fotodel: Epu disainitud lasuriitkivi ehted)Valikus on käevõrud, sõrmused, kulonid, kõrvarõngad, komplekte jpm. Vaata lisa galeriist! 

Epp tõi Indiast lisaks kividele ka kašmiirsalle, mis ta samuti turule kaasa võtab.

Lisaks ehtekunstile võtab Epp kaasa enda ja laste garderoobist riideid, mis ootavad uut kandjat. 

Ootame kõiki Buduaari turg LIVE ostupeole Lõunakeskusesse pühapäeval, 7. mail, et saada osa turumelust ning värskendada oma garderoobi eksklusiivsete staari- ja moetoodetega.

Buduaari turg LIVE Tartus

7.05 Lõunakeskuses
Turg on avatud 10-18
Sissepääs TASUTA.

 


[gallery ids="2064243,2064248,2064255,2064262,2064270,2064277,2064284"]