Reklaam sulgub sekundi pärast

BUDUAARI TURG LIVE: mida toob turule meigikunstnik Liisa Leetma?

Juba sel nädalavahetusel leiab Saku suurhallis aset suur ostupidu Buduaari turg LIVE! lisaks sadadele fimadele ja eraisikutele leiab Buduaari staariturult ka hulgaliselt blogijaid ja stiilseid eesti kaunitare. Ühena neist tuleb oma garderoobi tuulutama ka armastatud meigikunstnik ja blogija Liisa Leetma!

Juba sel nädalavahetusel leiab Saku Suurhallis aset suur ostupidu Buduaari turg LIVE. Lisaks paljudele firmadele ja eraisikutele leiab Buduaari staariturult ka hulgaliselt blogijaid ja stiilseid Eesti kaunitare. Ühena neist tuleb oma garderoobi tuulutama ka armastatud meigikunstnik ja blogija Liisa Leetma!

"Viimasel korral tegin kapis päris hea puhastuse, aga paistab, et suvel pole shoppamisega tagasi hoitud! Toon müüki palju nii uusi, korra pildistamisel kantud, kui ka endale armsaid asju. Eriti tooksin välja Motörhead'i custom-kleidi, mille mu armas emme mulle 2015. aasta blogiauhindadeks õmbles, kuid mida siiani ei tihka selga panna! Annaksin ta hea meelega kellegi teise kätte, kes hindaks seda extrapiece'i nii nagu mina! Kuna mu stiil on viimastel aastatel muutunud palju mitmekülgsemaks, siis olen kindel, et igaüks leiaks endale midagi minu boksist! Hinnad hoian mõistlikuna - enamik hilpe 1-4 euro ringis ja paremad palad viib koju mõnekümne euroga. Panen ka südamele, et tegu on turuga, seega võite kaubelda," räägib Liisa, kes on turul kohal pühapäeval, 10.09. "Cya there!"

 
Buduaar.ee