Reklaam sulgub sekundi pärast

BUDUAARI TURG LIVE: MILLISED FIRMAD on tulemas Saku Suurhalli müüma 7.-8.04?

Tallinna Buduaari turg LIVE Saku Suurhallis 7.-8. aprillil on oodatud ostupidu, kuhu on tulemas müüma suur hulk eraisikuid, kes tühjendavad oma riidekappe, ja firmasid, kes toovad turule oma parimad pakkumised.

Vaata, millised ettevõtted on tulemas turule ja tule šoppama 7.-8.04 Saku Suurhalli! Turg on avatud laupäeval kl 10-18 ja pühapäeval kl 10-17. NB! Osalevate firmade nimekiri täieneb jooksvalt! 

Consortio Fashion Group müüb Tallinna Buduaari turul kõike, mida üks naine oma kevadgarderoobi vajab: sooje üleriideid ja kampsuneid, ilusaid kleite, mugavaid pükse ja kauneid pluuse. Hinnad on väga taskukohased - tavahindadest kuni 80% soodsamad! Tooteid leiad nii Cellbesi kui ka Halensi brändidelt. Meie kaubavalikuga saad lähemalt tutvuda SIIN

AGM Kaubandus OÜ on turul uue moodsa kevadkaubaga. Palju hinnaüllatusi ja iga ostuga kaasa kingitus. Teisel turupäeval, pühapäeval, on kogu kaup -50% soodsam. Vaata kaupa Facebookis!

Sukamuster.eu veebipood tegeleb mustriliste sukkpükste ja sukkade müügiga. Tootevalikus on sukki ja sukkpükse alates klassikalistest mudelitest kuni glamuurse mustriga mudeliteni välja sellistelt tootjatelt nagu Fiore, Adrian ja Ballerina. Julge olla eriline! 

BioNike spetsialiseerub apteegi dermakosmeetikale ja dekoratiivkosmeetikale, mis on mõeldud tundlikule ja allergilisele nahale. BioNike pakub tooteid, mis on säilitusainetevabad, lõhnaainetevabad, nikkeltestitud, gluteenivabad. Buduaari turu puhul on allahindlus -25%. 

Sellel korral tuleb turule ka "Ilu ja hing", kes kaupleb Real Techniques ja Ecotools meigipintslitega. Osta saab neid tooteid väga rõõmustavate hindadega. Lisaks on neil valikus ka palju lõhnavaid kehatooteid. 

 

Anita Butiik toob turule laias valikus naisterõivaid, jalanõusid ja aksessuaare, mille hinnasõbralikkus ja kvaliteet on juba aastaid hinnatud paljude Anita Butiigi ustavate klientide poolt. Hinnad alates 10 eurost. Pood asub Lossi 22, Viljandi ja toodetega saab tutvuda www.facebook.com/AnitaButiik

 

Linea Shop pakub erinevaid kvaliteetseid tooteid Itaaliast kogu perele. Linea Natura valikus on Eesti naiste hulgas armastatud looduslikud juuksehooldustooted, mis sobivad kasutamiseks ka lastele ja meestele. Linea MammaBaby tootevalikust leiab orgaanilisi kehahooldustooteid kogu perele, kuid eelkõige beebidele ja väikelastele. Feminae luksuslikud näohooldustooted sobivad iga naise meigikotti, pakkudes mõistliku hinna eest kvaliteetset näohooldust. 

Superior Eyewear on Eesti bränd, mis pakub igaks hooajaks midagi uut ja mille kollektsioon põhineb hoolikalt valitud maailmamoe trendidel ja aegumatutel klassikutel. Iga prillipaar on omamoodi eriline, täiuslik tervik disainist ja kvaliteedist, mis püüab pilke – nii ei jää nende kandja kusagil märkamatuks. Turult leiad nii uue kollektsiooni kui ka eelmise hooaja kaupa kuni -50% allahindlusega!

 

Revely Store
Oma valikuga on esindatud ka eestimaine e-pood revelystores.com. Neil on nii vaba aja riided kui ka kaunid pidulikud rõivad ning mantlid, jakid ja palju muudki, mis on üllatusena vägagi taskukohaste hindadega.

TOIDUKAUBAD:

Foodin ja Puls Nutrition

Foodin pakub laia valikut vegan ja orgaanilisi tooteid ning supertoitusid. Maitsvad pähklivõid ja lisandid smuutidele ja putrudele. Valikus on ainult tooted, mis on orgaanilised, GMO- ja gluteenivabad ning ei sisalda säilitusaineid ja lisandeid. Parem toit parema homse nimel. Nad on kaasa toomas ka PULS Nutrition tervislikke energia- ja proteiinisnäkke aktiivsetele inimestele. Valikust leiate gluteenivabad batoonid, küpsised ning palju muud. 

 

Igal illy kohvitassil on üks ja sama eriline aroom ning maitse tänu ainulaadsele üheksast erinevast araabika kohvisordist koosnevale segule. Üks ebatäiuslik uba võib rikkuda espresso maitse. See on põhjus, miks illy valib iga kohvioa ükshaaval välja ning kontrollib selle kvaliteeti kogu tootmisprotsessi jooksul: saagi korjamisest päritolumaalt kuni selle pakkimiseni Trieste peakorteris. NB! Müüjatele käepaelaga kõik kohvijoogid 1,50 €.

Buduaari turul on ka seekord kohal ülimenukaks osutunud tervisliku toidu karavan SKUUP. Tunned selle ära mündirohelise ja mummulise karavani ning seal toimetava kolme rõõmsameelse neiu järgi, kes pakuvad mõnusaid salateid, vrappe, suppe, smuutisid ja suhkruvabasid magustoite. Värskus, energia ja mõnus tuju kindlustatud!

Somersby degusteerimised iga päev! 

BodyFood rikastatud rukkikama - BodyFood toidupulbrid on toodetud Eestis ja ka koostises on valdavalt Eesti päritolu ained. BodyFood pulbritesse ei ole lisatud suhkrut ega muid magustajaid. BodyFood on eestlaste traditsiooniline lemmik rukkikama, mida on rikastatud hulgaliselt pähklite, seemnete, marjapulbrite ja ravimtaimedega. Sööme terveks! www.bodyfood.ee

Vahvihaldjad on jälle kohal! Buduaari turul on erakordne võimalus saada nostalgiline elamus, nautides Vahvlihaldjate krõbedaid vahvleid! Turult leiad nad üles 0-korruselt. 

LOHILO proteiini jäätised on saadaval erinevates põnevates maitsetes. Sisaldavad vähe rasva ja väga vähe suhkrut. Kuna see on looduslike suhkrute magustatud, sisaldab rohkem proteiine kui kohupiim, on madala laktoosiga, siis me ütleme, et meie jäätis on TERVISLIK ja NUTIKAS. Kõrgem proteiin ei tähenda, et üleöö hakkavad teie lihased kasvama, selleks peab ikkagi trennis käima. Proteiin on meile kõigile väga vajalik- küünte kasvuks, juuste kasvuks, et nahk oleks terve. Proteiin kiirendab ka ainevahetust ja hoiab magusaisu kontrolli all.

 NJIE maitsvad proteiini pudingud ja Freeno limonaadid- on ilma lisatud suhkruta. Njie pudingud on laktoosivabad. Tervislikum alternatiiv vahepalaks. Kõrgem proteiini sisaldus ei tähenda, et üleöö hakkavad teie lihased kasvama, selleks peab ikkagi trennis käima. Proteiin on meile kõigile väga vajalik- küünte kasvuks, juuste kasvuks, et nahk oleks terve. Proteiin kiirendab ka ainevahetust ja hoiab magusaisu kontrolli all.

-------------

NB! Osalevate firmade nimekiri täieneb jooksvalt!

Pakid toob turvaliselt kohale ja auhinnamänge korraldab Itella SmartPost.

 

Soodsa hinnaga saab osta Buduaari raamatuid ja teha ajakirjade aastatellimusi

TURG AVATUD: 

Saku Suurhall
L 7.04 kl 10-18 
P 8.04 kl 10-17