Reklaam sulgub sekundi pärast

BUDUAARI TURG LIVE PÕHJAKESKUSES: kauplevad need brändid!

Selle kevade esimene Buduaari turg LIVE leiab aset tuleval laupäeval, 18. märtsil Rakvere Põhjakeskuses.

PS! List täieneb jooksvalt!

Kauplema tulevad eraisikud, staarid, aga teiste seas ka põnevad firmad, kelle tooteid leiab sageli ainult veebipoodidest. Seepärast on eriline võimalus kohtuda firmadega ja katsuda ning proovida nende tooteid just Buduaari turul.

Oh My! New Vintage kleidipoest leiad oma garderoobi üks või kaks või kolm šarmantset kleiti, mida kandes alati keegi küsib: "Kust sa ometi oma riided ostad? Sa oled nii stiilne!" Tule tutvu valikuga!

Pesumaailm.ee pakub soodushinnaga Itaalia brändi Lormar naistepesu. Pesukomplekti hind on kõigest 18 €. Turult saab soetada ka fotodel olevad mudelid. Lisaks hea hinnaga Pamela sukatooteid - erineva paksusega sukkpükse ja põlvikuid.

Vestidost leiad kõige trendikamad peo- ja vabaajariided. Lisaks on esindatud ka aksessuaarid ning käekotid.
Sealjuures toome kleidid Teieni väga taskukohase hinnaga! 


Consortio Fashion Group pakub Buduaari turul võimalust osta Halensi ja Cellbesi tootenäidiseid kuni 80% soodsamate hindadega! Valikust leiab nii pükse, seelikuid, toppe, pluuse, jalatseid kui ka üleriideid. Tule vaata ise järele ja täienda soodsalt oma kevadgarderoobi!E-poed leiad aadressidelt www.cellbes.ee ja www.halens.ee

MySnack Greenday puu-ja köögiviljad ning Glendee kookossnäkid sobivad ideaalselt vahepalaks nii lastele kui täiskasvanutele. Need on tunnustatud toitumisnõustajate poolt, sest lisaks energiataseme stabiilsena hoidmisele varustavad need organismi ka täisväärtuslike toitainete ja vitamiinidega. Paljudes kauplustes leiate Greenday ja Glendee tooted just nimelt tervisetoodete- või gurmeeriiulitelt.

MarionStyle: indiaanistiilis ehted - nahast käevõrud ja tõelised indiaaninaise kaelaehted, mis on valminud käsitööna Hollandis ja Hispaanias. Stiilsed ja pilkupüüdvad ehted julgele naisele!

 

 

BoDo Boutique pakub suures valikus naisterõivaid - kleidid, kampsunid, pluusid, jakid ja palju muud. Kohapeal ka sooduspakkumised, paljud tooted vaid hindadega 5-10 €!

 

 

Haldjapallid - puuvillased haldjapallid tuledega. Loob väga mõnusa hubase keskkonna. Kaunis sisustuselement aastaringseks kasutamiseks!

 

 

 

Roniroos Projekt OÜ müüb Eestis toodetud külmkuivatatud marju ja puuvilju. Toodetele ei ole lisatud suhkruid ega säilitusaineid, tänu külmkuivatamisele on säilinud nende toiteväärtus. Müügil ka Eestis kasvatatud astelpajudest valmistatud toormahl.

 

Milan Fashion OÜ
e-poest www.milanfashion.ee on võimalik soetada naiste kvaliteetriideid hea hinnaga Itaalia ja Istanbuli brändidelt - Behcetti, Stefano, Green World, Jeanne d'Ark, Vivento, Sabra, Sandrom, My Twins, Kaner, Miss Istanbul, Velvet, Club Donna, Fervency, Polenpoe ja paljudelt teistelt. TURU ekstra pakkumine - kaunid ja hea hinnaga kleidid koolilõpetajatele ja samuti kaunid riided suurtele suurustele.

 

 

Kodulahendused OÜ pakub Harjumaal, Sokusarve Trahter kaubamärgi all toodetud talu toidukaupa ja rukki- ja odralinnastest valmistatud ehtsat kodukalja. 

Ehtne kali on tervislik ja naturaalne jook, mis sisaldab B-grupi vitamiine ja mitmeid organismile vajalikke mineraale. 

 

 

Make Up Studiost leiate professionaalsed meigitooted ja tarvikud. Esmakordselt esitleme Durable Lip Matte Liquid huulepulkasid! Paljud tooted -15% soodsamad.


CHARMIT OÜ letist leiad kvaliteetseid ja moodsaid Itaalia naisteriideid. charmit.ee

 

 


M&K Fashion on trenditeadlikule naisele!
Valikus nii klassikalised kui ka noorteriided! Seekord palju pakkumisi 10 €!

 

 

Lovechock pakub Teile käsitsi valmistatud tooršokolaade, mis sisaldavad vähemalt 80% kakaod. Lisaks suurepärasele maitsele on meie šokolaadid pakendanud keskkonnasõbralikku pakendisse ning kasutame vaid mahetoorainet. Tooted sobivad hästi ka taimetoitlastele ning on piima-, soja- ja gluteenivabad. Lisaks tooršokolaadidele pakume ka teisi mahe- ja loodustooteid meie e-poes www.itsbio.ee.

 

Anita Butiik toob teieni laias valikus naiste rõivaid, jalanõusid ja aksessuaare, mille hinnasõbralikkus ja kvaliteet on juba aastaid hinnatud paljude Anita Butiigi ustavate klientide poolt. Buduaari turul võid tutvuda uue kevadkollektsiooniga. Eripakkumisena tulevad müüki jalanõud hinnaga 10-12 €. Meie pood asub Lossi 22, Viljandi ja toodetega saab tutvuda www.facebook.com/AnitaButiik.

Heade pakkumistega on väljas ka Buduaar! Tule vaata pakkumisi ajakirjadele ja raamatutele meie letis!

 

PS! Osalevate brändide list täieneb jooksvalt!

Tule turule müüma, viimaste kohtade broneerimine SIIN
Info Buduaari turg LIVE Põhjakeskuse ürituse kohta  SIIN

[gallery ids="3025069,3025072,3025076,3025079,3025082,3025085,3025088,3025091,3025094,3025097,3025100,3025103,3025105,3025108,3025111,3025114"]