Reklaam sulgub sekundi pärast

BUDUAARI TURG LIVE RAKVERE PÕHJAKESKUSES 17.11 toob ajakirjad ja raamatud sinuni soodushinnaga!

Juba sellel laupäeval, 17. novembril toimub Rakvere Põhjakeskuses Buduaari turg LIVE sügisturg ning ainult siis on sul võimalik vormistada Buduaari ajakirjade aastatellimusi ning osta raamatuid ülisoodsa hinnaga!

Tutvu hindadega allpool!

AJAKIRJAD

Ajakiri BUDUAAR

Aastatellimuse hind turul 19 € (tavahind 23,50 €, poest ostes 29,70 €) + KINGITUS. Ajakiri ilmub kuus korda aastas: jaanuaris, märtsis, mais, juulis, septembris, novembris. 

Ajakiri BUDUAAR TEEN

Aastatellimuse hind turul 15 € (tavahind 17,50 €, poest ostes 21 €) + KINGITUS. Ajakiri ilmub kuus korda aastas: jaanuaris, märtsis, mais, juulis, septembris, novembris. 

RAAMATUD

"Kättemaksukontori" fänniraamat 14 € + KINGITUS

„Kättemaksukontori” fänniraamat toob sinuni menuseriaali varjatud saladused, mis pakuvad seriaali fännile palju avastamisrõõmu, põnevaid fakte, varjatud saladusi ja ka nuputamist. Raamatu vahelt leiab ka uhke ilupildi sängi kohale riputamiseks ning originaalse „Kättemaksukontori” kleepsulehe. No ja loomulikult on raamatul raviomadused – selle lugemine soodustab seedimist, teritab mõistust ja tõstab tuju!

Menuromaan „Pärast” (A. Todd) 7 € 

New York Times'i menukirjaniku ja Wattbadi sensatsiooni Anna Toddi romaan "Pärast" (ingl k "After") ajab ühtaegu nutma ja naerma, armuma ja vihast karjuma, aga ei jäta külmaks mitte ühtegi lugejat. Menuk on avaldatud juba 30 riigis ja internetiversioonil on üle miljardi lugeja. Filmiõigused on ostnud Paramount Pictures. Loe lähemalt SIIT

„Heaolu kiirtee. Hea tervise ja õnneliku elu teejuht” (H. M. Loorents) 4 €   

Kui oled kiire elutempoga tegus inimene, kes tahab saavutada elus rohkem, kuid mitte oma tervise arvelt, siis on see raamat just sulle. Loe lähemalt SIIT

Raamat „Ma tulen” (S. Angel) 1 € 

Raamatu autor Sandra Angel lubab oma jutustusega Eesti kirjandust pisut raputada, selle taset tõsta ja tavapärasest erinevat lugemisnaudingut pakkuda. Raamat räägib autori enda meeletust eluperioodist, mis sisaldas rohkelt erinevaid suhteid meestega ning mitmeid pööraseid tempe, mis oleks võinud pigem olemata jääda. Loe lähemalt SIIT.

MUUD TOOTED

Buduaar TEEN "Kontrolli alt väljas" riidest kott 7 €

Glämm kõhukotid 
- ühe taskuga 7 €
- kahe taskuga 10 €

Valikus sinine-roheline, sinine-hõbedane, roosa.

 

KÕIK VANAD AJAKIRJANUMBRID TURUL VAID 1 €! 

Kohapeal on võimalik vormistada ka ajakirjade PROOVITELLIMUSI!

Tule Buduaari turule juba sellel laupäeval, 17. novembril Rakvere Põhjakeskuses ning kindlusta omale põnevad lugemiselamused!