Reklaam sulgub sekundi pärast

Buduaari turg LIVE Rakveres juba sel laupäeval!

Värviline sügis hakkab juba vaikselt talvele ja jõulumeeleolule ruumi tegema, ent viimase roosa ja särava punkti paneme Rakvere Buduaari turul 15. novembril. 

Värviline sügis hakkab juba vaikselt talvele ja jõulumeeleolule ruumi tegema, ent roosa ja särtsaka punkti sügise šopingutele paneme Rakvere Buduaari turul 15. novembril. 

Stiilsed kaunitarid, moegurmaanid ja taaskasutuse fännid saavad kokku suurel ostupeol, mis lisaks Tallinnale ja Tartule on seekord jõudnud ka Rakvere Põhjakeskusesse. Kohal on tuntud buduaaritarid, moeloojad, palju lahedaid firmasid ja suur hulk põneva kaubaga eraisikuid  silmailu ning meelelahutust jätkub igaühele. Glamuurne Buduaari turg LIVE avab uksed kell 10 ning ostumelu jätkub õhtul kella 18-ni. 

Kauplejate ning šoppajate meeleolu hoiab üleval buduaaritaride lemmik Ženja Fokin, muusikat teeb ööklubi Mjau, kus õhtu lõpus toimub ka võimas Buduaari turu afterparty. Pärast seda jääme rõõmsalt kevadet ootama.

Kui leiad, et sooviksid ka oma asjad müüki panna ning müüjana ostumelust osa saada, siis kiirusta  viimased müügiplatsid on veel saadaval SIIN.

 

Turul toimub terve päev palju põnevat, tule vaatama!
 

kell 12  Laste moeshow WOOHOO Outlet riietega, modellideks Esteetika- ja Tantsukooli väikesed tantsijad

kell 13  Esteetika- ja Tantsukooli show

kell 14  Donna Nordica moeshow, modellideks Esteetika- ja Tantsukooli tüdrukud

kell 14.30 – PrettyWoman moeshow 
 

Buduaar turg LIVE aitab kasuperesid!

Aita koos Buduaariga koguda riideid, jalanõusid jm peredele, kes on võtnud enda juurde vanemliku hoolitsuseta lapse, kes muidu peaksid kasvama lastekodus. Põhjakeskuses on kohal MTÜ Igale Lapsele Pere aktiivseid naised, kes võtavad igasuguse abi tänuga vastu ja toimetavad abivajajateni.

Aitame koos!


www.buduaariturg.ee.

 

Buduaar