Reklaam sulgub sekundi pärast

BUDUAARI TURG LIVE TALLINNAS: Mida müüb hüpnotisöör Maris Saar?

29.-30. septembril jõuab Buduaari turg LIVE ostupidu Tallinnasse. Ostupidu leiab aset Saku Suurhallis ning toob külastajateni meeletul hulgal soodsaid ja ägedaid pakkumisi nii eraisikutelt, staaridelt kui ka ettevõtetelt ja moedisaineritelt. Mida paneb Buduaari turul müüki hüpnotisöör Maris Saar?

PS! Maris paneb loosi auhinna, milleks on komplekt Marise loodud maheteedest "Marissa kristalliteed". Tegemist on koostöös Metsamooriga loodud limiteeritud kollektsiooniga maheteedest. Iga tee on laetud erineva kristalliga ning tee joomine aitab kaasa sisemise rahu leidmisele ning enesearengu protsessidele. Kogu komplekti väärtus 55€. 

Mitmendat korda sa Buduaari turul oled? Kuidas müük läinud on?
Esimest korda olen ja soovin, et minu kleidid ja kingad leiaksid endale väärilised omanikud. 

Mis on kõige kallim riideese, mille kunagi endale soetanud oled?
900-eurone mantel Margaret Eestist, EAN13 kollektsioonist, mis on kaunistatud Swarovski kristallidega. 
Mis sulle Buduaari turu juures kõige enam meeldib?
Vahetu suhtlus inimestega. Olen turgu mitmel korral ise külastanud. 

Kuidas suhtud taaskasutusse?
Ma pooldan taaskasutust mõistlikkuse piires, riideese peab ikkagi sobima inimesele, tema kehakuju, aga ka tema iseloomuga. Kui ta on korralik ja inimesele igas mõttes sobilik, siis on igaühe sisetunde küsimus, kas ta peab olema uus. 

Mida laupäeval müüma asud?
Ma toon laadale "Hüpnotisööri" saatest tuntud kleidid, osad kingad ning ka Marissa kristalliteed - maheteed, mis on loodud koostöös Metsamooriga, et aidata inimesel leida seestpoolt rahu. Tegemist on eksklusiivse kollektsiooniga, mis on piiratud koguses. Ühe tee hind turul on 9 eurot (tavahind 15 eurot) ning terve kollektsiooni viis erinevat teed 40 eurot (tavahind 55 eurot).
Uudista ka kodulehekülge http://www.toelinemina.ee/

Kohtumiseni Tallinna turul juba sel nädalavahetusel! Pane attend Facebooki üritusele SIIN.
PS! Uue Buduaari ajakirja vahelt leiad pääsme turule.