Reklaam sulgub sekundi pärast

BUDUAARI TURG LIVE TALLINNAS: Mida müüb TV3 “Seitsmeste” saatejuht Keili Sükijainen?

29.-30. septembril jõuab Buduaari turg LIVE ostupidu Tallinnasse. Ostupidu leiab aset Saku Suurhallis ning toob külastajateni meeletul hulgal soodsaid ja ägedaid pakkumisi nii eraisikutelt, staaridelt kui ka ettevõtetelt ja moedisaineritelt. Mida paneb Buduaari turul müüki fenomenaalne saatejuht Keili Sükijainen?

Mitmendat korda sa Buduaari turul oled? Kuidas müük läinud on? 
Ma olen Buduaari turul täiesti esimest korda ja loodan, et mõni vahva ese leiab õnneliku uue omaniku.
 
Mis on kõige kallim riideese, mille sa kunagi endale soetanud oled?
Pean tunnistama, et ma ei ole just kõige parem asjadesse investeerija. Ma ei suuda enda jaoks ära selgitada kleidi ostu, mis maksab sama palju kui kahe nädala pikkune puhkusereis välismaal. Tundub minu jaoks absurdne kulutamine.

Mis sulle Buduaari turu juures kõige enam meeldib?
Mulle väga meeldib, et inimesed mõtlevad aina enam taaskasutuse peale ning kuidas me üheskoos saaksime vähem asju juurde toota, vaid neid kavalalt taasavastada. Samuti on mul suur rõõm, et päeva juhib taas armas Ženja Fokin, loodetavasti saan temalt mõned head stiilinipid kõrva taha panna.


Kuidas suhtus taaskasutusse? 

Olen julgelt taaskasutuse poolt olnud. Meil on suur pere ja seal me alalõpmata vahetasime omavahel riideid, mina sain ema kleidid omale ja õed jälle minule väikseks jäänud riided. Nüüd olen enda jaoks avastanud ka kirbukad, kus on hea viis oma riided teisele ringile saata. 

Mida laupäeval müüma asud? 
Kuna just hiljuti sain oma uue riidekapi kätte ning pidin ette võtma suuremat sorti koristuse, siis tegin iseendaga lepingu, et ma müün ära kõik asjad, mida ma pole viimase aasta-pooleteise jooksul kandnud. Mul ei ole vaja, et riided lihtsalt koguks tolmu kapinurgas, kui keegi teine võib neist suurt rõõmu tunda. Kindlasti tulevad müüki rõivad, mida olen kandud erinevates telesaadetes ja mis seetõttu ka praktiliselt uued. Lustakaid peokleite, aga ka sügise jaoks ideaalseid kampsuneid, salle, mantleid.

Hoia Keili tegemistel silma peal Instagramis.

Kohtumiseni Tallinna turul juba sel nädalavahetusel! Pane attend Facebooki üritusele SIIN.
PS! Uue Buduaari ajakirja vahelt leiad pääsme turule.