Reklaam sulgub sekundi pärast

BUDUAARI TURG LIVE TARTUS: ostupidu Lõunakeskuses 14.11

Sel sügisel kolib Tartu Buduaari turg Lõunakeskusesse! Veel enne jõuluhulluse algust ootame kõiki buduaaritare šoppama ja mõnusat aega veetma lahedale ostupeole Tartus, kuhu tulevad kokku mitmed põnevad firmad ja samas ka kasutatud asjade müüjad, kelle müügilettidelt võib leida tõeliselt huvitavaid ja lahedaid riidehilpe ning aksessuaare.

Juba sel laupäeval, 14.11 maabub Buduaari turg LIVE Lõunakeskuses!

Veel enne jõuluhulluse algust ootame kõiki buduaaritare šoppama ja mõnusat aega veetma lahedale ostupeole Tartus, kuhu tulevad kokku mitmed põnevad firmad ja samas ka kasutatud asjade müüjad, kelle müügilettidelt võib leida tõeliselt huvitavaid ja lahedaid riidehilpe ning aksessuaare.

Tartu Buduaari turg LIVE toimub Lõunakeskuses 14. novembril kell 10-18 ning veel on avatud ka müügiplatside registreerimine.

Kauplejate ning šoppajate meeleolu hoiab üleval buduaaritaride lemmik Ženja FokinSuu teeb magusaks Baileys, jõudu annab Nutriless ja auhinnamänge viib läbi Itella SmartPOST.

Riidekappe tuulutavad tuntud buduaarikad, oma garderoobiga on kohal Kati TootsKertu Jukkum ja enda bestsellereid müüb Kerttu Rakke. Tuntud raadiohääl ja Buduaari turg LIVE fänn Allan Roosileht tuleb turule rariteetsete vinüülplaatidega. Moeloomingu parimad palad toovad turule disainerid Diana Kurves ja Marili Rooba.

Living Models modelliagentuuri juht Evelyn Mikomägi tuleb Lõunakeskusesse otsima uusi nägusid moelavadele. Loe lähemalt SIIT

Terve uisuväli on kaetud uskumatult heade pakkumiste ja ägedate müüjatega!

 

 Tuju hoiab üleval Vabank, kuhu oodatakse kõiki müüjaid ja shoppajaid laupäeva õhtul ametlikule turu afterparty'le! Lõunakeskuse kütab kuumaks FC Elva tantsutrupp.

Buduaari turg LIVE aitab taas kord kasuperesid! Kogume riideid, jalanõusid jm peredele, kes on võtnud enda juurde vanemliku hoolitsuseta lapse, kes muidu peaksid kasvama lastekodus. MTÜ Igale Lapsele Pere aktiivsed liikmed võtavad igasuguse abi tänuga vastu ja toimetavad selle abivajajateni. 

Superpakkumised ainult Buduaari turg LIVE päeval Lõunakeskuse kauplustelt, vaata SIIT!

Üritus on külastajatele TASUTA.

Kohtumiseni Tartus!

Vaata meeleolukaid Tallinna ja Rakvere turu galeriisid!

Vaata ka buduaariturg.ee ja liitu meie Facebooki üritusega!