Reklaam sulgub sekundi pärast

Buduaari turg LIVE toetab kasuperede lapsi: kogume Buduaar LIVE turgudel riideid ja jalanõusid

Buduaari turg LIVE paneb taaskord õla alla kasuperedele, kogudes koos MTÜ-ga Igale Lapsele Pere rõivaid, jalatseid, mänguasju ja muud tarvilikku. Nii müüjad kui turu külastajad võivad oma annetuse teha kohe Saku Suurhallis sel nädalavahetusel, 14.-15. märts.


Buduaari turg LIVE paneb taaskord õla alla kasuperedele, kogudes koos MTÜ-ga Igale Lapsele Pere rõivaid, jalatseid, mänguasju ja muud tarvilikku. Nii müüjad kui turu külastajad võivad oma annetusi teha nii Tallinnas, Tartus kui Rakveres.

"Meie eesmärk ei ole näidata, et kasupered on vaesed ja õnnetud, ei ole - õnneks hakkavad ka tublid Eesti pered mõtlema vanemliku hoolitsuseta jäänud laste abistamise peale. Meie ühingus on tänase päeva seisuga 116 täisliiget ja 50 toetajaliiget. Täisliikmed on suures osas olemasolevad ja tulevased kasupered. Toetame üle 100 vanemliku hooleta jäänud lapse, kes muidu peaks kasvama lastekodus," rääkis MTÜ Igale Lapsele Pere asutaja Jane Snaith Buduaarile.

Väga tihti jõuavad lapsed MTÜ Igale Lapsele Pere juurde n-ö üleöö ning ühing, mis loob alles tugikeskuse peakontorit, ei saa varuda ka lastele vajalikke esmatarbekaupu. "Abivajajad tulevad enamasti ootamatult ning neil tihti pole muud kui kilekott paari katkise rõivaesemega. Kasuperedes, kes neid on valmis vastu võtma, on sageli ka omad lapsed ning kui perel tekivad üleöö kohustused varuda laps kõige vajalikuga, on meie töö neid taas aidata."

Kuidas on korraldatud organisatsiooni töö ja kust üldse abi saadakse? "Oleme 100% heategevuslik - see tähendab, et organisatsioon tegutseb, töötab ja areneb vaid toetuste najal. Mõned üksikud riiklikud projektid õnnestub ka vahel saada, näiteks toetati suvelaagri korraldamist."

MTÜ Igale Lapsele Pere on kohal ka Buduaar LIVE turul Tartu Kaubamajas 18.04 ja 23.05 Rakveres Põhjakeskuses. 

www.kasupered.ee