Reklaam sulgub sekundi pärast

BUDUAARI TURG LIVE tuleb taas ja kauplema tulevad ka need brändid

Nüüd on aeg rõõmustada, sest Buduaari turg LIVE tuleb taas! 12. ja 13. märtsil toimub Tallinnas, Saku Suurhallis, suur ostlemispidu, mida viib läbi Ženja Fokin ja kuhu tulevad kauplema teiste seas ka tuntud näod ja avaliku elu tegelased ning brändid, mille kohta sa pead teadma.

MILAN FASHION FREAKS

PS! Riietel, jalanõudel, päikeseprillidel ja ehetel head hinnad! Allahindlus kuni 70%!

VESTIGE VERDANT

Buduaari turul on kohal ka Eestis sündinud ja rahvusvaheliselt armastatud luksus-looduskosmeetika bränd Vestige Verdant. Hiljuti Berliini moenädalal ja Vogue'is debüteerinud Vestige Verdant ilutoodetes on suurepäraselt ühendatud looduslikkus kõrgtehnoloogiaga. Tootevalikusse kuuluvad filigraanne eliksiir silmaümbrusele Infinity Eye Serum, sügavpuhastava toimega ja nahka tervistav näomask Organic Mask ning värskendav ning siluv Rare Oil Blend.

Lähemalt www.vestigeverdant.com / www.facebook.com/vestige.verdant.eesti/

VAHVLIHALDJAD

Buduaari turul on sel korral erakordne võimalus saada nostalgiline elamus nautides Vahvlihaldjate krõbedaid vahvleid! Turult leiad nad üles magusa vahvlilõhna järgi!

KOHVI JA ITAALIA RIIDED

Kohvi- ja espressomasina tutvustus ning Itaalia riiete müük.

COCOMAN

Kookosõli ja ajurveeda kehahooldustooted ning Bollywoodi ehted - tõelise naise unistus OÜ Cocomani letis!

COFFEE ANGELS

Coffee Angels turgutab turukülalisi jälle parima mahekohviga. Lisaks on meil  lai valik  tee-, kakao- ja karastusjooke. Et ikka jätkuks jaksu ostelda, saab meilt kõhutäiteks ka  värskeid küpsetisi.

BELVOIR FRUIT FARMS

Belvoir Fruit Farms toodete näol on tegemist Suurbritanniast pärit, Great Taste auhindadega tunnustatud, naturaalsete limonaadidega. Joogid on valmistatud kasutades värskeid puuvilju, millele on hulka segatud lilleõisi, vürtse ning kristallselget Belvoiri allikavett. Tooted ei sisalda grammigi kunstlikke maitse-, värv- ega magusaineid.

BOHOTIIK

Boheemlaslik, etniline, mustlaslik, hipilik, retrolik  - boho-stiil on seda kõike. Boho-stiilis välimus pole kunagi täielik ilma aksessuaarideta, need on selle stiili puhul kõige tähtsamad. Just neid me pakumegi! Vaata lähemalt www.bohotiik.ee või tule tutvu meie valikuga Buduaari turul!

VITAMIN WELL

GKR Trade pakub ka sel aastal värskendavaid Vitamin Well vitamiinijooke. Kellel veel uus Vitamin Well Upgrade proovimata, siis saab seda Buduaari turul teha!

 

Lisaks pakume ka NOBE Aloe Vera jooke ning esimest tõeliselt maitsvat kookosvett RiRi!


SHOWROOM BONA DEA

Showroom Bona Dea soovib teile kõigile tõeliselt ilusat ja sooja kevadet! Seekord B-turul üllatame teid superpakkumistega, ainult 12 ja 13 märts just selle šoppingupeo külastajatele eriti magusad hinnad, B-turu pakkumised ja suur valik tooteid kuni -60%

 

Ootame Teid Saku Suurhallis!

JAVER SHOES

Javer Shoes värvilise jalatsikollektsiooni võtmesõnaks on mugavus, mitmekülgsus ja stiil. Lisaks tavapärasele üllatame Teid UUTE ja ainulaadsete mudelitega! Lisainfo: www.javer.ee

BIONIKE APTEEGIKOSMEETIKA

Bionike apteegikosmeetika on mõeldud ülitundlikule nahale. Valikus on kvaliteetsed hooldussarjad ning dekoratiivkosmeetika. Tooted on allergeenidevabad, ei sisalda säilitusaineid, lõhnaaineid ja gluteeni. 12. ja 13. märts on kogu tootevalik -30%.

RETI SAKS ILLUSTREERITUD LASTERAAMATUD

Lisainfo veebiaadressilt http://reti.ee/illustreeritud-lasteraamatud

BRILLIANT SMILE

Brilliant Smile on Rootsi number 1 juhtiv, ohutu ja efektiivne hammaste valgendamise süsteem, mille tulemuseks on silmnähtavalt valgemad hambad. Brilliant Smile kodune valgendamismeetod on täiesti ohutu, sest me kasutame parimaid turul olevaid õrnatoimelisi lisaaineid, mis taastavad hambaemaili ja vähendavad tavaliselt hambavalgendusega kaasnevaid kõrvalnähte. Kõik Brilliant Smile hammaste valgendamise preparaadid on pH- neutraalsed ja seega ei söövita hambaemaili. Toode sobib kasutamiseks ka tundlike hammaste ja igemetega kliendile. Lisaks  imelihtsalt kasutatavatele hambavalgendusplaastritele, pakume Brilliant Smile kliinilist plasmavalguse (LED)valgendusprotseduuri. Samuti on müügil tulemuse pikendamiseks ning värskendamiseks mõeldud kolmeastmeline suuhooldus komplekt. Kõikidele toodetele on loomulikult Buduaari live turul suurepärased hinnapakkumised ning samuti loosime külastajate vahel välja ihaldusväärseid auhindu!

ANITA BUTIIK

Anita Butiik toob teieni laias valikus naiste rõivaid, jalanõusid ja aksessuaare, mille hinnasõbralikkus ja kvaliteet on juba aastaid hinnatud paljude Anita Butiik ustavate klientide poolt. Lisaks mitmekülgesele ja huvitavale tootevalikule, kohtute Anita Butiigis alati naeratavate ja abivalmis teenindajatega, kes aitavad leida just teie maitsele sobiva eseme! Buduaari turul pakume uut kevadkollektsiooni soodsate hindadega. Esindussalong asub Lossi 22 Viljandi ja toodetega saab tutvuda www.facebook.com/AnitaButiik

ÕPILASFIRMA LA CARTE

LaCarte on Viimsi Keskkooli õpilaste poolt loodud õpilasfirma, mis toodab puidust mängukaarte.

ÕPILASFIRMA JARPER

Õpilasfirma Jarper pakub müügiks erinevatel teemadel loovuspurke. Meie - Maria Põlder, Juuli Pihel, Hanna Severin ja Elise Kruus - oleme Viimsi Keskkooli õpilasfirma Jarper.


21. sajandi maiustus – OIVALINE TERVISLIK TOIT

Rammusa juustukoogi sale ja proteiinirikas sugulane, kes ei sisalda gluteeni, laktoosi ega valget suhkurt! Esmakordselt pakume moemaanidele ka meie uut toor- ja vegan-torti ning low carb varianti meie vaarika-sidruni OTT'ist. Meie uus ja jalustrabav veebileht asub aadressil www.oivaline.ee ning pilke püüab meie Instagram @oivaline. 

KARUTALU KÄSITÖÖŠOKOLAAD

Karutalu käsitööšokolaad on puhas ja aus Eesti asi. Šokolaade valmistatakse gluteenivabasid. Valikus on ka vegan-kommid ja šokolaadid.

GARDEROOB.NET

Garderoob.net pakub  Buduaari turul saabuvaks kevadeks uusi ja huvitavaid riideid ning aksessuaare (kotid, sallid, ehted jpm), mis on kaasaegsele ja stiilsele naisele ülivajalikud. Igale vähemalt 10 € ostule on kaasa kingitus ja viimastel müügitundidel on meil palju hinnaüllatusi ning allahindlusi. NB! Meil saab maksta ka kaardiga.

CHICHI E-POOD
ChiChi e-pood on suunatud naisele, kes väärtustab aega, ootab soodsaid hindu ning armastab head kvaliteeti. ChiChi e-poes on kogu kaubavalik hinnaga 14,99 €, kõik tooted kohe laos olemas ning igale ostule laieneb mugavalt 14-päevane tagastusõigus. Buduaari turul pakume kõiki tooteid hinnaga 13 €!
www.chichi.ee

INGA RADIKAINEN

Inga Radikainen on nahast aksessuaaride ja jalatsite disainer. Hetkel tegeleb eritellimustööde valmistamisega ja pakub väiksemaid unikaalse disainiga tootesarju nagu kotid, rahakotid, vööd, jalatsid. Jalanõude ja aksessuaaride märksõnadeks on eelkõige kvaliteet, unikaalsus ja mugavus. Inpiratsiooni on ammutatud loodusest.

LEVIER

Levieri kohvikute väljapanekul on võimalik tutvuda makroonikuninganna Angeelika Kangi suus sulavate maiustega ning vestelda šarmikate baristadega. Levieri makroonid on gluteeni- ja laktoosivabad ning samuti ei sisalda need kunstaineid. Tule ja proovi! 

MINIKOSMEETIKA

Meie ettevõte pakub erinevaid keha- ja juuksehooldustooteid minipakendites. Tooted on pakendatud kuni 100 ml pudelitesse. Need sobivad näiteks lennuki käsipagasisse, trenni- või käekotti. Pakkumises on nii üksiktooteid kui ka komplekte. Soovi korral komplekteerime komplekti vastavalt kliendi vajadustele.

E-poodi ajendas looma tõsiasi, et Eesti kaubandusest on keeruline leida väikesemahulisi šampoone, palsameid, kreeme, hambapastasid. Minnes reisile, pakkides lapsele trenni- või ekskursioonikotti oleme tihti olukorras, kus peame tegema valikuid, mida võtta, mida jätta.

Meie veebikauplus: www.minikosmeetika.ee

www.viamigliore.com

www.viamigliore.com on laste disainerriiete e-pood. Ettevõtte loomisest alates on meie põhieesmärgiks olnud pakkuda lastele mugavaid ja ilusaid riideid. Oma tooteid valides oleme arvestanud nii moetrendiga kui ka meie kodumaa ilmaoludega. Meie toodete valikus leiad Itaalia ja Prantsusmaa tootjate erksaid, ilusaid, moodsaid ja eelkõige kvaliteetseid riideid erinevas vanuses lastele ja ka suusariided emadele.

EESTI KYYNLASTUUDIO

Valmistame küünla Sinu soovi järgi!

Käsitsi valmistatud nikerdatud dekoratiivküünlad, mis on ideaalsed kingitusteks. Koostis on 100% looduslik parafiin, värv, lakk ja puuvill. 

Vaata lähemalt koduleheküljelt www.kyynlastuudio.ee

DPD PAKIVEDU

DPD on Eesti turul olnud juba 20 aastat ning igal aastal usaldavad kliendid meile rohkem kui kolm miljonit pakki. DPD teenused ja tooteportfell hõlmavad pakiveo kõiki aspekte, pakkudes tõhusaid lahendusi igale segmendile. DPD võrgustikus jõuab Eesti-siseselt pakk saajani juba järgmisel tööpäeval ning tarneaeg Euroopasse on sihtriigist sõltuvalt 1-8 tööpäeva. DPD lähtub oma toodete ja teenuste arendamisel klientide vajadustest, meie iseteeninduskeskkond pakivedu.ee on kiireim ja mugavaim viis pakkide saatmiseks kodust või kontorist lahkumata. DPD Pickup pakipoodide võrgustikku kuulub enam kui 300 punkti üle Baltikumi – teenus, mis muudab pakiveo veelgi paindlikumaks. Kliendid saavad pakke saata ja vastu võtta Pickup pakipoodides, mis jäävad nende koduteele või töökoha lähistele.

Vaata lisa SIIT.

M&K Fashion

M&K Fashion on trenditeadlikule naisele! Laias valikus stiilseid moeriideid! Valikus on nii klassikalised kui ka julged noorteriided! Enne ja pärast Buduaari turgu leiad meid SIIT või Tallinnast, Lootsi Keskusest, Lootsi 8.

Halens

Consortio Fashion Group müüb moekaid hooajakaupu kuni 70% soodustusega! Valikus on nii ülerõivad, jakid, pluusid, püksid, seelikud kui ka jalanõud. Moekontserni sortimendiga saab lisaks tutvuda e-poodides www.halens.ee ja www.cellbes.ee.

Väike Mudilane OÜ

www.lelud.ee on üks vahva mänguasja e-pood, kus valikust leiab puidust mänguasju nii suurematele lastele kui ka pisikestele beebidele. Buduaari turul ostes meie tooteid vähemalt 50 € eest, saad soodustust 5%.

NOA Relaxation joogid

Ülemaailmselt auhinnatud NOA Relaxation joogid on jõudnud ka Eestisse! Tegemist on looduslikke ürte sisaldava joogiga, mis vähendab stressi ning parandab tähelepanuvõimet. Jook on kofeiinivaba ning selle ergutavat mõju on tunda juba peale 30 minutit.

Külastage meid Buduaari turul ja proovige meie jooke tasuta. Lisaks loosime kõikide meie külastajate vahel välja neli kasti NOA Relaxation jooke.

Leelo Mäesepa käsitöökohvik

Käsitöökohvik pakub ehtsaid koduseid tooteid!

Olgu öeldud, et antud nimekiri täieneb igapäevaselt ning meie hoiame teid kohe kindlasti kursis kõigega, mis turul toimuma hakkab!

Kohtumiseni 12. ja 13. märtsil Saku Suurhallis!