Reklaam sulgub sekundi pärast

BUDUAARIS on jõulueelsed laohinnad!

Head kingitust on raske leida. Ja kui sa selle leiad, siis on hind ebaõiglaselt kõrge. Buduaari naised panid pead kokku ja tõid enne jõule turule neli vinget toodet, mida me ise hea meelega oma perele ja sõpradele kingime ning mis kindlasti ka sinu kallitele inimestele rõõmu valmistavad. Tegime kõikidele oma trükitoodetele paremad hinnad, kui poest ostes maksaksid.

Sõbrannale või emale: Buduaar Body 2016 elustiilimärkmik

Eelmisel aastal tõime turule toitumiseksperdi ja finantsnõustajaga koostöös välja töötatud "Buduaar Body" elustiilimärkmiku, mis osutus sedavõrd populaarseks, et uueks aastaks tegime veel parema ja praktilisema märkmiku. 

Traditsiooniliselt on märkmikus igakuine isiklik rahavoogude tabel, kehamõõtude jälgmise tabel ja iganädalased märkmelehed, kus võimalik üles kirjutada ka oma kaloritarbimine, trennikoormus, meeleolu ja veetarbimine. Lisaks palju põnevat lugemist ja vajalikku tarkust toitumise, tervise, astroloogia ja trenni kohta.  

Soeta 2015. aasta kõige populaarsem märkmik endale või sõbrannale kingituseks. Hind Buduaari tellimislehel vaid 6,95 € (poes 7,95 €).

Mehele või vanavanematele: "Heaolu kiirtee. Hea tervise ja õnneliku elu teejuht"

Teatavasti on mehi palju raskem oma tervise eest hoolitsema saada kui naisi. Buduaar kirjastas Ameerika eduka eestlannast koolitaja ja tervisenõustaja Helen Marie Loorentsi raamatu "Heaolu kiirtee", mis on õhuke ja lihtne raamat, mis aitab prioriteedid paika panna ning rohkem tähelepanu oma isiklikule heaolule ja tervisele pöörata. See raamat on mõeldud eelkõige ületöötavatele juhtidele, aga oleme saanud väga palju häid sõnu ka vanematelt inimestelt, kes ütlevad, et lõpuks on turul üks terviseraamat, millest on kerge aru saada. Raamat maksab praegu Buduaari tellimislehel vaid 9,90 € (poes 15,90 €).

Tütrele või teismelisele sõbrannale: Buduaar Teen Näoraamat

Öeldakse, et iga uus moehitt on unustatud vana trend. Buduaar TEEN Näoraamat toob tagasi vanad traditsioonid, kus sõbrad ja mälestus nendest on tähtsam kui hea internetiühendus ja arvuti. 

Buduaar TEEN Näoraamatu kaante vahele mahuvad kõik tüdrukute parimad sõbrad ja kallimad inimesed, isegi lemmikõpetajad ja staarid. Täida ise ja anna sõpradele täitmiseks ning kogu kokku kõige põnevam info. 

Näoraamat maksab Buduaari tellimislehel vaid 5,45 € (poes 5,95 €).

Sõbrannale: New York Times'i 2015. aasta menuraamat "Pärast"

Kes meist ei oleks kunagi olnud armunud valesse kutti. Ja kuigi me seda teame, et kutt on vale, ei suuda me ka seda suhet lõpetada. Sellist deja vu momenti pakub sulle maailmas "50 halli varjundit" raamatu noorema õe tiitliga pärjatud Anna Toddi esimene romaan "Pärast" (ingl k "After"). 

Raamatu filmiõigused on ostnud Paramount Pictures ja tänaseks on seda tõlgitud juba 30 riigis. Wattpadi sõbrad teavad ka seda, et romaanil on internetiversioonis üle miljardi lugeja. See raamat võib ajada sind nutma ja naerma, aga külmaks ei jäta see kedagi. Buduaari tellimislehel maksab trükisoe "Pärast" ainult 16,90 € (poes (19,90 €).

Lisaks pakume jõulukuul superhinnaga kogu maailmas armastatud Jamie toiduajakirja aastatellimust

Kui vaevad pead, mida 10-15aastasele neiule kinkida, siis soodushinnaga Buduaar Teen aastatellimus pakub talle kindlasti palju rõõmu.

Meie vanemaid raamatuid "Ma tulen" ja "Sünnikaardi saladused" saad nüüd osta eriti soodsalt.

Kõikide eelpool mainitud toodete tellimiseks kliki siia.

Ja kui ükski meie kingiidee sulle silma ei teinud...

... siis otsi kingisadu! Buduaar ei tee mingit jõululoosi. Kingitusi saavad kõik, kes on sel aastal tublid tüdrukud olnud, palju Buduaar.ee keskkonnas kommenteerinud ja suhelnud. Vaata täpsemalt siit.