Reklaam sulgub sekundi pärast

Catherine Zeta Jones ostab kingi mitu eksemplari

Catherine Zeta Jones ostab oma kingadele duplikaadid, et tal oleks paar kõigist kingadest igas kodus, vahendab Femalefirst.

Catherine Zeta Jones ostab oma kingadele duplikaadid, et tal oleks paar kõigist kingadest igas kodus, vahendab Femalefirst.

Näitlejanna, kes on abielus Michael Douglasega, on leidnud lahenduse olukorrale, kui ta jõuab ühte oma koju ning avastab, et soovitud kingapaar on jäänud hoopis teisele kontinendile, teise koju.

“Ma ostan duplikaadid. See on miski, mida pean pidevalt oma abikaasale selgitama. Kõige halvem mitme kodu omamise juures ongi see, et kui mul on kostüüm ja tean, et sellega sobiksid ainult ühed kingad, on need tingimata sel ajal hoopis teises kodus näiteks Mallorcal,” selgitab Catherine.

Näitlejanna tunnistab, et kingade hulk hämmastab ka tema 63-aastast abikaasat.

“Mul on nii mitu paari kingi, et see on juba naeruväärne. Michael viib mind alatasa garderoobi ja küsib: “Kas Sa palun võiksid seletada, miks Sul on vaja kõiki neid kingi?” Aga tegelikult on mul neid vaja, sest reisin väga palju ning mul on kindlad kostüümid, mis sobivad ainult teatud kingadega! See on minu vabandus,” võtab näitlejanna oma kingahulluse mõne sõnaga kokku.



/Toimetas: Maarit Männama/