Reklaam sulgub sekundi pärast

Cherry: sotsiaalne ostukeskkond peab pakkuma uusi elamusi

Eestit on tabanud tõeline sotsiaalsete ostukeskkondade buum, vähe on neid, kes ei ole kordagi selliseid sooduspakkumisi ära kasutanud. Eesti esimese ja edukaima ostukeskkonna cherry.ee kõige populaarsemateks diilideks on kujunenud vautšerid, mille ostjatele pakutakse erinevaid sportlikke elamusi ning ka maitsenaudinguid.

„Ühed kõige enamostetud pakkumised on seni olnud näiteks Skypargi, Nõmme Lumepargi ning Kalev SPA vautšerid, ent ka näiteks maitseelamusi pakkuvad Zebra, Mack BBQ ning mitmed pizzarestoranid. Võimalus säästa väljas süües või saada sootuks uus elamus tavapärasest oluliselt soodsamalt on üheks oluliseks motivaatoriks, miks Cherry on edukas,“ kommenteerib edukamaid pakkumisi Cherry tegevjuht Priit Tomp.

Cherry meeskond teeb pidevalt tööd selle nimel, et leida unikaalseid pakkumisi, mis ilma Cherryta võiksid märkamata jääda. Cherry klientideks on valdavalt nooremapoolsed naisterahvad. „Naised on paratamatult emotsionaalsemad ostlejad ja seetõttu on pakkumised sageli suunatud just neile. Spetsiifiliselt meestele suunatud pakkumisi on keerukam leida ning seetõttu oleme püüdnud panna rõhku sellistele diilidele, mis võiksid näida atraktiivsed mõlema soo esindajatele. Just äsja oli meil pakkumises näiteks sõit bobikelgurajal,“ selgitab Tomp kasutajaskonna soolist jagunemist. 

Ühtlasi on Cherry üks kõige populaarsemaid Facebooki fännilehti, millel on hetkel üle 32 000 sõbra. „Suur osa meie klientidest jälgivadki igapäevaselt pakkumisi Facebooki vahendusel, ent üsna palju on ka neid, kes tulevad otse meie veebilehele,“ kirjeldab Tomp klientide kasutusharjumusi.
Mõni aeg tagasi laienes Cherry Lätti ning plaanib lähitulevikus laienemist ka Leetu. See tähendab, et eesti kasutajatel on võimalik soetada vautšereid ka lähiriikidest, et planeerida näiteks üks mõnus puhkus lõunanaabrite juures.

Cherry vahendusel on ostetud kokku 124 996 vautšerit ning säästetud enam kui 1,7 miljonit eurot. 

Vaata värskeid pakkumisi Cherry.ee