Reklaam sulgub sekundi pärast

CINDY CRAWFORD AVALIKUSTAS oma ilusaladuse

Ütleme selle otse välja: vananemine pole mitte alati tore. Jah, vanusega kogunenud tarkus ja enesekindlus on toredad asjad, kuid noores eas jaksas öö läbi üleval olla ning sellest hoolimata hommikul värske ja kraps välja näha. Aastatega kogunenud miinused on lihtne kõrvale heita, kui näiteks sinu välimus niivõrd tähtis ei ole. Kui aga sinu karjäär on seotud füüsilise iluga, on asi tunduvalt keerulisem. Supermodell Cindy Crawford suhtub aga vananemisse rahulikult.

"Kui vaatan oma sõpru, siis ma ei kritiseeri neid, vaid näen, kui ilusad nad on. Usun, et naised peaksid enda vastu sõbralikumad olema ning vaatama ennast sõprade pilgu läbi selle kritiseeriva pilgu asemel," sõnas 51-aastane modell ajakirjale The Cut antud intervjuus.

Intervjuu sisaldas ka paljusid muid tarkuseid. Crawford rääkis, et nooremana mõtles ta enda heaolule eelkõige välimise ilu kaudu: kui ta mahtus nappidesse teksadesse, oli tema kehaga kõik korras.

Kuid vananedes sai talle osaks julm tõde: heaolu on palju enamat kui vaid väline ilu ning pole olemas otseteid.

"Kui minult küsitakse mu ilusaladuse kohta, siis vastan, et mul pole neid. Me kõik teame neid: maga piisavalt, joo vett, ära suitseta. Kõik teavad neid nippe - ainus saladus seisneb selles, et neist peaks ka kinni pidama," lausus ta.

 

allikas: The Cut