Reklaam sulgub sekundi pärast

Cruise’ide perekond ostab ainult disanerrõivaid

Tom Cruise ja Katie Holmes on kulutanud oma tütre riiete peale 2 miljonit naela.

Hollywoodi näitlejatest paar kulutab suuri summasid, et nende pisitütar Suri oleks alati viimasepeal riides. "Kuna Katie ja Tom on kuulsad, siis nad peavad alati kandma spetsiaalselt neile õmmeldud disainerrõivaid," räägib allikas.

Surit on märgatud Giorgio Armani, Donatella Versace, Roberto Cavalli ja Burberry rõivastes. Samuti on Katie palunud kuulsat jalanõude disainerit Christian Louboutin`i, et too teeks spetsiaalselt Surile jalavarje. Allikas lisab, et Katie tellib alati mitu paari, et Suri saaks vahetada jalanõusid mitu korda päevas.

 

 

 

Tom Cruise ja Katie Holmes on kulutanud oma tütre riiete peale 2 miljonit naela.

Hollywoodi näitlejatest abielupaar kulutab suuri summasid, et nende pisitütar Suri oleks alati viimasepeal riides. "Kuna Katie ja Tom on kuulsad, siis peavad nad alati kandma spetsiaalselt just neile õmmeldud disainerrõivaid," räägib allikas.

Surit on märgatud Giorgio Armani, Donatella Versace, Roberto Cavalli ja Burberry rõivastes. Samuti on Katie palunud kuulsat jalanõude disainerit Christian Louboutin`i, et too valmistaks spetsiaalselt Surile jalavarje. Allikas lisab, et Katie tellib alati mitu paari, et Suri saaks vahetada jalanõusid mitu korda päevas.

 

Mirjam Simmer
Buduaar.ee toimetaja 

[gallery ids="1935661,1935668"]