Reklaam sulgub sekundi pärast

Cynthia Nixon naudib töötust!

"Seksi ja linna" staar tunnistab, et naudib pikki perioode, mil ta ei tööta.

 

"Seksi ja linna" staar tunnistab, et naudib pikki perioode, mil ta ei tööta.

Cynthia räägib, et töötuse pärast muretsemise asemel naudib ta seda aega täiel rinnal, sest nii saab ta veeta rohkem aega koos oma kahe lapse ja elukaaslase Christine Marinoniga. "Mul on kindlasti rohkem raha kui mul varem oli, aga ma pean mõtlema strateegiliselt. Mul on tulnud miljon pakkumist sel aastal, aga ükski neist pole olnud see päris õige, et seda tööna vastu võtta, " ütles Cynthia.

"See kõlab kohutavalt. Ühelt poolt on mul nii palju võimalusi, kuid teisest küljest olen ma mingis mõttes väga piiratud. Seega on mul vahel pikad perioodid, kui ma ei tööta, aga mida ma naudin täiel rinnal. Mul on ju pere. Mul on ka elukaaslane. Ja mul on kodu. Ma armastan vahelduseks seisakuid."

Kuigi Cynthia naudib oma vaba aega, ütleb 44-aastane täht, et ta on õppinud töötamise tähtsust juba alates noorest east. "Ma pole kunagi lakanud töötamast. Ma töötasin mingil ajal kahel ning isegi kolmel töökohal korraga," ütles ta. "Mu vanemad meenutasid mulle pidevalt, et enamik lapsnäitlejaid ei jää näitlejateks suureks saades ning isegi kui nad on täiskasvanutena ikka veel näitlejad, siis ei saa nad kindlad olla, et neil ka tööd on. Näitlemine oli tol ajal nagu ajutine kingitus."

Buduaar.ee