Reklaam sulgub sekundi pärast

DanceAct ja Coca-Cola otsivad blogijat!

Selleks, et pimedad õhtud uutmoodi positiivse laengu saaksid, pakub DanceAct Tantsustuudio koostöös Coca-Cola Foundationiga ühele Buduaari lugejale võimaluse treenida kuni aasta lõpuni kaks korda nädalas DanceActi parimate treenerite käe all.

Pikkadel ja pimedatel sügisõhtutel võib tunduda, et kõige mõnusam ajaveetmise viis on diivani peal teleka vaatamine koos kausitäie maiustustega.
Kuid meil on Sulle hoopis parem pakkumine. Selleks, et pimedad õhtud uutmoodi positiivse laengu saaksid, pakub DanceAct Tantsustuudio koostöös Coca-Cola Foundationiga ühele Buduaari lugejale võimaluse treenida kuni aasta lõpuni kaks korda nädalas DanceActi parimate treenerite käe all.
Selleks, et positiivsed emotsioonid ning ka keerulisemad eneseületamised vaid enda teada ei jääks, palume väljavalitud inimesel pidada Buduaari portaalis oma blogi.


Kui Sa oled vanuses 16-35 ja Sulle meeldib tantsida ning omad ka head kirjutamisoskust, siis on see pakkumine just Sulle. Saada meile hiljemalt 20.09.2013 oma enesetutvustus ning kirjuta lühidalt miks just Sinust peaks saama uus blogija. Oma enesetutvustus koos kontaktandmetega saada aadressile [email protected]