Reklaam sulgub sekundi pärast

DANIEL LEVI VIINALASS sai endale Ameerikas väga ropu hüüdnime

Daniel Levi Viinalass külastas hiljuti raadio Sky Plus Hommikuprogrammi. Juttu tuli nii laulja lõputust positiivsusest, naise leidmisest kui ka tema omapärasest nimest, mis Ameerikas palju segadust tekitas. 

Hommikuprogrammi saatejuhid uurisid intervjuus, kas Danieli ülevoolav rõõm ja naer mingil hetkel otsa ka saab ning kas ta kunagi vihane ja kuri ka on. Laulja tunnistas ausalt, et just eile oli ta korraks vihastanud oma abikaasa Eleri peale.

"Ta pidi mu Tehnika tänavalt peale võtma ja siis ma nägin kuidas auto minust lihtsalt mööda sõitis!" kurtis Daniel. „Olin juba päris vihane ja helistasin talle karjudes, et mis sul viga on, miks sa minust mööda sõitsid. Siis selgus, et ta pole veel Tehnika tänavale jõudnudki, ma vaatasin valet autot."

Daniel on oma abikaasa Eleriga koos olnud juba varajasest koolieast saadik. „Tal oli hobustega pinal ja roosad dressid,“ meenutas laulja seda, kuidas pruut talle esimest korda klassis silma jäi ja mehe ära võlus. 

Samuti tuli juttu ka Daniel Levi omapärasest nimest ja sellest, kuidas see nii Eestis kui Ameerikas omajagu segadust on tekitanud. Laulja paljastas, et mõnda aega käis ta ka Ameerikas koolis ning kuna tema sealsetel sõpradel ei tulnud nime hääldamine just kõige paremini välja, sai ta endale üsna kiirelt hüüdnimeks "Vainal Äss," mis trükimusta ei kannata.