Reklaam sulgub sekundi pärast

DAVID BECKHAM paljastas tõe oma lapsepõlve kohta

Üheks maailma kuulsamaimaks endiseks jalgpalluriks saab kindlasti pidada 42aastast David Beckhamit, kes rahvuskoondises mängis lausa 115 mängu ning 58 neist kapteni rollis. Kuid mitte keegi poleks osanud arvata, mida Davidile 30 aastat tagasi jalgpalli mänguga seoses öeldi.

Üheks maailma kuulsaimaks endiseks jalgpalluriks saab kindlasti pidada 42aastast David Beckhamit, kes rahvuskoondises mängis lausa 115 mängu ning 58 neist kapteni rollis. Kuid mitte keegi poleks osanud arvata, mida Davidile 30 aastat tagasi jalgpallimänguga seoses öeldi.

David tegi hiljuti oma lapsepõlvega seoses üsnagi ootamatu paljastuse. See on valus tõde, mis ehk aitab nii mõnelgi õppida iseendasse rohkem uskuma ja oma unistuste nimel rohkem vaeva nägema.

Nimelt tõdeb David, et kui ta oli 12aastane, siis üks Inglismaa noortetreener ütles, et David on liiga pisike ja nõrk ning et ta ei pääse mitte kunagi rahvuskoondisesse. 

David rääkis seda noortele ning mitte niisama, vaid sooviga inspireerida. "Minu sõnum noortele on, et elus tuleb ette ka raskeid hetki, kuid endasse tuleb alati uskuda, oma elust tuleb rõõmu tunda. Selleks, et jalgpallis jõuda tippu, tuleb seda mängu tõeliselt armastada."

Vaatamata sellele, et Davidile öeldi juba 12aastaselt, et ta ei jõua jalgpallis mitte kusagile, ei andnud ta mitte kunagi alla. "Täna, 30 aastat hiljem, on mul kirjas 115 koondisemängu, ma olin meeskonna kapten ja esindasin rahvuskoondist kolmel MMil. Mul oli päris hea karjäär."