Reklaam sulgub sekundi pärast

DEIR – kool, mis õpetab elama õnnelikumat elu

Kui sageli oled sina mõelnud, et oleks ometi mõni koht, mis õpetaks, kuidas saada õnnelikumaks, teadlikumaks ja vabamaks? Tegelikult on see koht juba ammu olemas! Tegemist on DEIR kooliga.

Kui sageli oled sina mõelnud, et oleks ometi mõni koht, mis õpetaks, kuidas saada õnnelikumaks, teadlikumaks ja vabamaks? Tegelikult on see koht juba ammu olemas! Tegemist on DEIR kooliga.

Mis on DEIR kool?

DEIR tuleneb venekeelsetest sõnadest „Система навыков Дальнейшего ЭнергоИнформационного развития” ehk „Edasise energiateabealase arengu oskuste süsteem”.

Tegemist on tervikliku praktikasüsteemiga üldise harmoonia ja tervise saavutamiseks, mille on XX sajandi kaheksakümnendate aastate lõpus välja töötanud Dmitri Verištšagin. Nüüdseks on see pälvinud populaarsuse nii Venemaal kui ka mujal, sajad tuhanded inimesed on õppinud seda tegelikult kasutama. Süsteem põhineb üksikisiku ja inimrühma psühhoenergeetika teadliku juhtimise võtetel, millel on tohutu potentsiaal ja mis on muljetavaldavalt tõhusad.

DEIR koolis on õppetöö jagatud erinevateks tasemeteks

Tase I – Vabanemine: teadvuse vabastamine negatiivsetest mõjutustest

Sellel tasemel õpid aru saama inimese energeetika põhialustest, õpid ennast kaitsma kõrvaliste mõjude eest, muutma elusündmused enda kasuks ning õpid ka seda, kuidas saada psühholoogiliselt sõltumatuks ja vabaks.

Tase II – Kujunemine: oskus teha efektiivselt koostööd alateadvusega

Sellel tasemel saad oma võimetest teadlikuks, muutud veelgi võimekamaks, saad teada oma tõelised elu eesmärgid ja õpid looma suurepäraseid suhteid teistega.

Tase III – Juhtimine: mitteverbaalse suhtlemise kunst

Siin saad aru, milles juhtimine tegelikult seisneb, õpid lahendama raskeid olukordi, juhtima teiste tegemisi ning õpid saama teiste inimeste tähelepanu.

Tase IV – Küpsus: Tõhusa teadvuse konfiguratsiooni teke

Sellel tasemel saavutad harmoonia unistuste ja tegelike võimaluste vahel, saad aru elu mõttest, arendad intuitsiooni ja tähelepanuvõimet ning avad endas piiramatute võimaluste algallika.

Tase V

Sellel tasemel ei õpita enam midagi uut selles sotsiaalses tähenduses. Edasi saame vaid ise ehitada enda elu!

Deiri populaarsemad lisaseminarid

Sisemiste blokeeringute eemaldamine

Selle seminari eesmärgiks on vabanemine sisemistest alateadlikest arvamustest, et me pole täiuslikud. Samuti vabaneme hirmudest, foobiatest ja psühhosomaatilistest haigustest, mis ei luba meil efektiivselt saavutada oma eesmärke.

Energiapaast

Energiapaastu kolmepäevast eriseminari on läbi viidud juba aastast 2000 ning see on olnud pidevas täiustumises. Selle eesmärkideks on:

– enda isikliku energeetilise potentsiaali tõstmine
– selgete ja arusaadavate oskuste omandamine oma füüsilise kehaga töötamiseks
– organismi üleüldine tugevdamine
– haiguste ennetamine ja tunnetamine

Seminari käigus õpime tugevdama oma keha aistinguid ja laiendame oma tunnetust nendesse kehapiirkondadesse, mis on meile seni olnud kättesaamatud. Kui jätkata neid praktikaid hiljem ka igapäevaselt, siis on võimalik saada lisaks noorendav toime.

Karisma

Milles seisneb karisma? Millest see tehtud on? See on kihiline! Väliselt tunneme me selle kohe ära, kui seda näeme, kuid kuidas seda sisemiselt saavutada? Me saame seda tunnetada, sellel on emotsioonid, kusagil sügavamal on mingi kindel veendumus... Meie välimisest kestast tekib väline mulje, muljetest tekivad mälestused ja need antakse tulevikus järeltulijatele edasi juba põlvest põlve!

Naiselik vägi

Kui sul on tunne, et sa pole naisena elus saavutanud kõike, mida hing ihkab... kui suhted mehega pole täiuslikud, kui lapsed on nagu „teiselt planeedilt”, kui töö juures ei saada sinust aru või kui sa tahad ennast lihtsalt tunda veelgi veetlevama ja kaunimana, siis see koolitus on just sulle!

Lisainfo kodulehelt: www.deir.ee