Reklaam sulgub sekundi pärast

Demi Lovato peab Selena Gomezi kohutavaks mõrraks

Selena Gomez, kes varem ise oma sõpradest lahti on öelnud, jäi nüüd ilma ühest olulisemast inimesest oma elus: lapsepõlvesõbrannast Demi Lovatost.

Selena Gomez, kes varem ise oma sõpradest lahti on öelnud, jäi nüüd ilma ühest olulisemast inimesest oma elus: lapsepõlvesõbrannast Demi Lovatost.

Lauljatar Selena Gomez on punkti pannud sõprusele Taylor Swifti ja Kylie ning Kendall Jenneriga, sest kõik nad himustasid tema poiss-sõpra Justin Bieberit. Kuid nüüd on 21aastane staar ise valusa kaotuse üle elanud: tema lapsepõlvesõbranna, samuti 21aastane lauljatar Demi Lovato saatis Selena põrgusse, vahendab RadarOnline.

Demi kustutas Selena oma Twitteri jälgitavate hulgast ning postitas ja seejärel kustutas mõistujuttu täis sõnumi.
"Põgenen kogu selle pasa eest, head aega, mõrd!" kirjutas Demi väidetavalt. 

Suhete jahenemist on sõbrannadel ka varem ette tulnud, kuid nii põhjalikult polevat nad varem tülli pööranud.
Peamine põhjus olevat hetkel see, et Demi, kes on viimased kaks aastat püsinud alko- ja narkovaba, leidis, et Selena on lihtsalt üks paras peavalu, kelleta tal on parem elada.

"Demi on üritanud aidata Selenal sõltuvusprobleemidest üle saada, samuti on ta soovitanud naisel Justin unustada, kuid Selena pole sõbrannat kordagi kuulda võtnud," räägib üks allikas. "Demil pole oma ellu selliseid pingeid vaja. Ta on õppinud, et neist, kes sind oma allakäiguga kaasa tõmbavad, tuleb kaugele eemale hoida, ja paraku on Selena üks neist," jätkab asjassepühendatu.

 

Buduaar.ee