Reklaam sulgub sekundi pärast

Demi Moore on Ashton Kutcher‘i uue suhte peale pahane!

Demi Moore on tõsiselt solvunud oma eksabikaasa Ashton Kutcheri peale, vahendab showbizspy.com.

Demi Moore on tõsiselt solvunud oma eksabikaasa Ashton Kutcheri peale, vahendab showbizspy.com.

Demil on väga raske vaadata, kuidas Ashton elab õnnelikult koos oma uue kallima, näitlejanna Mila Kunis'ega. Moore ei suuda uskuda, et Kutcher nii kiiresti Mila'ga leivad ühte kappi pani."Demi on väga löödud, et Ashton Milaga nii kiiresti kokku kolis," vahendab paarile lähedal seisev isik.

"Iga kord, kui Demi kuuleb Ashtonist ja Milast, murdub tema süda. Hoolimata mehe kõrvalehüpetest abielu ajal, armastas ta meest kogu südamest. Nähes teda nüüd kellegagi, kes on Demist palju noorem, on see talle väga raske," räägib allikas.

Kuigi Ashton pettis Demit nende abielu ajalgi, siis toona oli tegemist suvaliste tüdrukutega, mitte Milaga, ja just see Demit praegu morjendabki. Väidetavalt ei suuda Demi vaadata isegi pilte Ashtonist ja tema uuest kallimast. "Näha pilte, kus mees oma uue kallimaga suudleb, on Demi'le liig. Ta küll teadis, et nende suhe ei vii kuskile, kuid ilmselt lootis ta sisimas, et nad saavad uuesti kokku. Nüüd, nähes oma Ashtonit õnnelikuna koos oma uue kallimaga, sai Demi aru, et kõik on läbi."

Demi ja Ashton olid abielus kuus aastat. Paar läks lahku möödunud aasta novembris, kui selgus, et mees oli truudust murdnud. Demi algatusel mindi lahku, kuid õige pea soovis naine meest tagasi, kuid Ashton oli end selleks ajaks juba sidunud popstaar Rihannaga.  

 

Buduaar.ee