Reklaam sulgub sekundi pärast

DETOXIGA ORGANISM jääkainetest vabaks

Detox on protsess, kus inimene otsustab muuta oma elustiili eesmärgiga puhastada oma organism toksiinidest. Toksiinid on mürgised ning omavad negatiivset efekti meie kehale. Toksiinideks on nt kemikaalid, saasteained õhust, raskmetallid, kunstlikud lisaained söögis, pestitsiidid ja mürgid, mis toimivad meie kehale kahjulikul moel.

Toksiinideks võivad olla ka looduslikud ained, näiteks arseen. Kuna me ei ela keskkonnast isoleerituna, siis tahtmatult oleme igapäevaselt kontaktis erinevate toksiinidega ning praktiliselt ei saa me end nende eest kaitsta. Õnneks on olemas lahendus – organismi on võimalik puhastada. On mitmeid mooduseid, kuidas aidata oma kehal puhastuda, et tunda end hästi, olla füüsiliselt heas vormis ja elujõuline. Me sõltume iga päev 24/7 oma organismi puhastamise võimekusest elada täisväärtuslikku elu. Inimesel endal on mitmed loomulikud detox-protsessid, mis aitavad meil ellu jääda ja toimida nagu vaja. Seedesüsteem, kopsud, nahk, maks, neerud, isegi aju – kõik need organid annavad igapäevaselt oma parima. Organismi loomulikke puhastusprotsesse on võimalik looduslike toidulisanditega toetada.

Aktiivsüsi kookosekoortest
100% kookospähkli koortest valmistatud aktiveeritud süsi sobib seedesüsteemi puhastuseks erinevatest orgaanilistest jääkidest, pestitsiididest, raskmetallidest jne, sidudes oma pinnal toksiine ning aidates neid organismist väljutada. Toksiinide eemaldamine kaitseb kõiki organeid kahjustuste ja enneaegse vananemise eest. Muuhulgas aitab seedetrakti puhastamine vähendada kolesterooli taset. Aktiivsüsi aitab vähendada ülemäärast söömisjärgset puhitust. Piisab juba 1 g aktiivsöest, et vähendada ebamugavustunnet kõhus. Aktiivsütt võib kasutada ka välispidiselt. Näiteks võib aktiivsütt segada kookosõliga ning kanda segu nahale putukahammustuse või taimemürgistuse korral. Segades aktiivsütt aaloegeeliga, aitab see akne korral ning on sobilik halbade kehalõhnade peitmiseks. Kapsli sisu võib puistata ka hambaharjale, sest süsi teeb hambad valgeks.

Kitosaan
Kitosaan
on 100% looduslikku päritolu bioloogiline kiudaine (tselluloos), mis on valmistatud koorikloomade kestadest. Kestade põhikoostisaine on kitiin, mis ei ole seeditav. Seespidisel manustamisel osa kitosaanist lõhustub ja imendub verre. Teine on ensüümide poolt lõhustumatu osa, mis ei imendu verre, vaid moodustab niiskusega reageerides geelitaolise massi, mis toimib seedetraktis võimsa absorbendina. Jääkainetevaba organism suudab toidust ja toidulisanditest saadavaid kasulikke aineid paremini omastada. Kitosaan aitab hoida normaalset vere kolesterooli taset, mis omakorda aitab hoida korras veresoonkonna toimimise.  

 

Kitosaani saab kasutada ka välispidiselt põletuste, haavade ja teiste traumaatiliste nahakahjustuste korral. Kitosaanist kile moodustab “kunstnaha”, kasvades kergesti kudedega kokku ja seda ei ole vaja eemaldada, sest see on uute naharakkudele kasvule igati sobivaks toitekeskkonnaks. On kindlaks tehtud, et kitosaani toimel paranevad põletused ja haavad arme jätmata, sest kitosaan stimuleerib naha elastsust tagavate kollageenikiudude kasvu.

Autor: Meravita teadus- ja arendustiim