Reklaam sulgub sekundi pärast

DETSEMBRIKUU LADIES NIGHT: Ikevald Rannap, moe-show ja glamuur!

Vapiano ja Buduaari üritustesarja Ladies Night eriline jõuluõhtu ootab Sind ja Sinu sõpru! Tule ja naudi Vapiano suurepärast toitu, kihisevaid üllatusi, head meelelahutust, mõnusat seltskonda ja jaga jõulumelu ka enda parimate sõbrannadega.

Külalisi tervitab Vapiano mõnus õhkkond suurepärase toidu ja kihiseva tervitusega. Kohapeal toimub Cellbes moeshow, saab meiki kohandada koos Max Factor EE jumestuskunstniku abiga ja uusi küünetrende nautida Sally Hansen küünebaaris. Meeleolu loob hurmav Ikevald Rannap ning õhtut juhib meie särav õhtujuht Karl Pütsep! Samuti tuleb vägev gin'i koolitus.

Iga külalist ootab Ladies Night kingikott, milles leidub üllatusi ilupartneritelt, Vapiano värske pasta ja muud head paremat. Õnneloosis on taas magusad auhinnad: õhtusöök 4-le Vapianos; 100€ väärtuses kingitused Max Factor ja Sally Hansenilt, Buduaari ajakirja aastatellimused ja palju muud.

Pileti hind on Tallinnas 25.00 € ja Tartus 20.00 €, mis sisaldab tervitusjooki ja head-paremat Vapiano menüüst 20.00€ väärtuses.
Tule naudi õhtut sõbrannadega broneerides laua meilil: [email protected]
Kohtumiseni!