Reklaam sulgub sekundi pärast

EBAREAALNE! VAATA, MIDA NAINE mehele söögiks tegi

Väga tublid on need naised, kes peale pikka väsitavat päeva kodus ise süüa vaaritavad ning mis võiks olla veel parem, kui naine, kes valmistab mehele just täpselt seda, mida mees soovib. Paraku on meestega tihtipeale nii, et nad ei tea isegi, mida nad süüa tahavad ja kui peaks juhtuma, et naise poolt serveeritud toit ei meeldi, siis muutub olukord üsnagi tüütuks. 

Väga tublid on need naised, kes peale pikka väsitavat päeva kodus ise süüa vaaritavad ning mis võiks olla veel parem kui naine, kes valmistab mehele just täpselt seda, mida mees soovib. Paraku on meestega tihtipeale nii, et nad ei tea isegi, mida nad süüa tahavad ja kui peaks juhtuma, et naise poolt serveeritud toit ei meeldi, siis muutub olukord üsnagi tüütuks. 

Üks tõeliselt hea huumorisoonega naine otsustas olukorra lahendada üsnagi ootamatul kombel. Nimelt kuulub ka tema mees nende hulka, kes ei tea, mida nad õhtuks süüa tahavad ning seega ütlevad naisele: "Ma ei tea, mõtle ise midagi!". 

Naine haaras mehe öeldud sõnadest kinni ning valmistas mehele täpi pealt sellise õhtusöögi, nagu mees öelnud oli, ja postitas sellest lõbusa foto ka oma Facebooki lehele:

Postituse juurde kirjutas naine: Esimest korda saab mees seda süüa, mida tellis. Kui küsin, mida süüa teen, saan alati vastuse: "Ma ei tea, mõtle ise midagi!". Lõpuks sain retsepti teada. 

Postitust näed ka Facebookis siin