Reklaam sulgub sekundi pärast

Eesti ainus teismeliste ajakiri Buduaar Teen otsib toimetajat ja kaasautoreid

Eesti ainus ja populaarne teismeliste ajakiri Buduaar Teen otsib täistööajaga toimetajat, kelle töökohaks on Buduaari kontor Tallinnas. Vanuse alampiir on 19 ning kasuks tuleb see, kui oskad väga hästi kirjutada  ja oled julge suhtleja. Suure eelise annab aga see, kui õpid ülikoolis või oma diplomit eesti keele filoloogia, toimetaja või ajakirjanduse erialal. 

Eesti ainus ja populaarne teismeliste ajakiri Buduaar Teen otsib täistööajaga toimetajat, kelle töökohaks on Buduaari kontor Tallinnas. Vanuse alampiir on 19 ning kasuks tuleb see, kui oskad väga hästi kirjutada ja oled julge suhtleja. Suure eelise annab aga see, kui õpid ülikoolis või omad diplomit eesti keele filoloogia, toimetaja või ajakirjanduse erialal. 

Huvi korral saada palun hiljemalt 21.09 oma CV aadressile [email protected].

Kui oled noorem kui 18 ja tahad arendada oma kirjutamisoskust ning soovid näha oma nime meie ajakirja kaasautorite hulgas, siis on sul võimalus teha kaastööd meie ajakirjaga. Paku välja oma artikli idee või saada artikkel, arvamuslugu või mõni põnev intervjuu meile tutvumiseks ja alustada oma kuulsusrikast ajakirjanikukarjääri. 

 

Buduaar Teen toimetus