Reklaam sulgub sekundi pärast

EESTI EHITAJATELE AVATAKSE Helsingis lõbuasutus!?

Helsingis Kannelmäki linnaosas asuva kaubanduskeskuse taga avab 15. novembril uksed Soome esimene seksinukubordell Unique Dolls, vahendab Iltalehti. Kui alguses on kõik nukud naisnukud, siis nõudluse korral muretsetakse edaspidi ka meesnukke. 

Külastajaid ootab esialgu neli silikoonist seksinukku: Jennifer, Candy, Crystal ja Nicky. Kõikidel nukkudel on oma tuba koos televiisori, diivani, väikese laua, nagi, põrandalambi ja CD-mängijaga. On plaanis, et hiljem saab televiisorist ka pornofilme vaadata. Laual on olemas kondoomid, libestuskreem ja puhastuslapid. Meestel pole lubatud nukkudega ilma kondoomita seksida ning peale igat külastajat desinfitseeritakse nukk põhjalikult ära. 

Nukud on ostetud Saksamaalt ja Hiinast. Kõige kallim neist maksab 4500 eurot, odavaim 2300 eurot. Nukud kaaluvad 36-42 kilogrammi ja on 167-171 cm pikad. Tund seksinukuga maksab 100 eurot. 

Seksinukubordell kuulub Vene ärimehele, kes ei soovi oma nime avalikustada. Tegu on eduka mehega, kellel on ehitusfirma ning bordelliga ei soovi ta kasumit teenida, vaid pigem inimesi aidata. Bordelli peremeheks on Soome tõsielustaar ja vagiinamassöörina tuntud Antti Kurhinen, kes vähemalt korra nädalas ka ise kohapeal viibib. 

"Osadel inimestel on raske teistega tutvuda. Põhjuseks võib olla madal enesekindlus või hirm, et ollakse liiga kole. Kõik inimesed ehk ei saa päriselus oma seksuaalfantaasiaid ellu viia. Bordell on mõeldud vallalistele ja ka abielumeestele, kes kodus seksi ei saa. Nad võivad tulla siia ja see pole petmine. Samuti võivad seksinukud aidata ennetada prostitutsiooni ja inimkaubandust," sõnas Kurhinen. 

Pea kohe kui uudis Soome meedias avalikuks tuli, tekkis ka mitmes sotsiaalmeedia grupis elav arutelu selle üle, kas bordelli hakkavad eelkõige külastama eestlastest ehitajad, kes nädalate viisi naistest eemal olema peavad ja seega loomulikult ka seksi ei saa. Soomlased heitsid nalja, et kalevipoegadele on Soomes oma eriteenus tehtud ja mitmed kommenteerijad arvasid, et nuku peal oma ihade rahuldamine pole ju petmine ning ehitajate kallimad ei pea edaspidi enam kartma, et mehed võõrastesse naistesse lähevad - seksinuku peale ju ikka naised armukadedaks ei muutu.